Tom...

Veckan "hemma" har varit helt underbar!!! Har varit tillsammans med familjen och bara njutit av att vara nära dom alla <3

Kommer hem, slår mig ner och känner mig helt tom...saknaden är enorm...som tur är ska jag snart tillbaka och spendera fler dagar med dem och då även vänner :)

Antar att den här tomheten snart går över...eller att det känns bra snart igen...för just nu så gör det inte det :(

Blir inget mer idag...lite tom som sagt...

Kärlek <3

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

För att du är så fin <3

Och så har ännu en dag gått...denna dagen med en hel del tårar också.

Var och hälsade på min fina lilla mormor...hon bor på sådant boende där dom har sina egna små lägenheter. Iaf...kom in och hon kände igen mig direkt och hela hennes ansikte lös upp <3 Hon är så söt min lilla mormor men minnet börjar svika henne och hon säger att hon känner sig ensam, hon saknar någon att prata med. Mitt hjärta gick i tusen bitar och jag blev så ledsen. Är det så hennes sista tid ska vara? Är det så det ska kännas för henne? Att hon är ensam och bortglömd?!

Önskade så att du kunde läsa detta fina mormor...DU ÄR INTE BORTGLÖMD<3 DU ÄR INTE ENSAM <3 Skulle kunna sitta och bara hålla om dig, jag älskar dig så min lilla mormor, och just nu...mer än någonsin så önskade jag att jag bodde närmre dig, för jag vill att du ska veta att...jag tänker på dig mer än ofta, i mitt hjärta finns du alltid, och jag finns hos dig alltid, om inte kroppsligt så finns jag i tanken <3

Nu ska jag sova...skickar dig lite extra kärlek inatt fina mormor <3

Kärlek till er andra med <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fullt ös!!!

Och så har första dagen gått!!! Helt galet har det varit :)

Startade dagen med att ge mig ut på en springtur på 1mil...älskar verkligen att springa här omkring...så himla mysigt och det kändes riktigt bra :)

Efter det så fixade vi lite hemma medans bror Thomas, mamma och Thomas dotter Alexandra åkte iväg till Gbg för att hämta bror Joakim och hans fru Claudia på flygplatsen.

Väl hemma blev det massa trevligt prat om allt och inget...samtidigt som halva släkten bara trilla in här för att hälsa på dom nykomna :)

Hela dagen har det varit fullt ös och vi avsluta denna dag med att äta en riktigt god Jönköpings kebab pizza...gottit värre :D

Nu ligger vi i tältet och myser älskling och jag tillsammans med våra små...men ska sova nu då jag knappt kan hålla ögonen öppna -.-

I morgon väntar massa trevligheter igen med träning och mys med familj och vänner <3

Kärlek folks <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Home Sweet Home <3

Och så var man hemma igen...hemma i Jönköping hos mamma <3

Vi körde ner ikväll efter jobbet...packade bilen full...och då menar jag FULL med grejer...hehe...måste ju ha med mig allt jag kan tänkas behöva ;)

Så fort vi var framme så serverade mamma oss fläskpannkaka...hon vet att jag bara äääälskar hennes fläskpannkaka...och då känner man sig genast hemma :)

I morgon anländer bror och fru...ska hinna ta mig en springtur först och kanske laga lite god mat till dom alla när dom kommit hem....har inte träffat lillebror eller hans fru Claudia på snart tre år...så det är verkligen på tiden :)

Är här nu en vecka...men kommer snart tillbaka igen och är lite längre då :)

Det är så obeskrivligt skönt att vara hemma <3

Men nu ska det iaf sovas så man är pigg och glad i morgon ;)

Kärlek folks <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()