GOTT NYTT ÅR!!

Vill bara önska alla goa människor ett underbart GOTT NYTT ÅR från oss familjen Hellgren Byrén.

Pussar och massa kärlek<3

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Dags att uppdatera lite!

Om man säger som såhär....VI HAR HAFT FULLT UPP!!

Vi har packat upp låda efter låda efter låda...OMG...trodde inte man hade så mycke, men så va de. Nu kan man iaf gå in i garderoben vilket inte gick att göra innan...så skönt att få det gjort....hehe.

Här har det inte hänt så mycke annars, Christer mår inget vidare, han har haft ont i magen i flera dagar, vi vet inte riktigt va det är emn vi hoppas på att det går över snart annars får vi åka till farbror doktor och det är inte roligt alla gånger:P

Imorn hämtar vi tjejerna och ska ha dom ända till nästa fredag....wiiiiiiiiiiiiiiie....va mysigt det ska bli:D

Bilen är fixad och det gick på en massa pengar...känns inte som att vi har råd med det just nu...eller, det har vi ju inte:S....men den är fixad iaf och den glider så fint så.

Åkte ju iväg till zoo affären med den där trägrejen men dom säger bestämt att det inte har med den att göra, vet inte, skulle iaf testa lite till och så skulle jag ta med mig lite vatten dit så dom kan kolla så att det inte är nåt gift i det eller så...få se hur det går...vill inte ha i pinnen iaf...bad feeling liksom...hmmm.

Har ringt till Jönköping till mitt gym  där så jag kan få mina träningskort som jag ska ha nu i jan, feb och mars, nu måste jag komma igång med träningen, bara ett måste, vill ju bygga lite igen, känner mig så svag, undra hur mycke jag tar i pressbänk nu???....nej nej nej...vill inte ens tänka på det, men ska nog träna upp mig.

Längtar till Jönköping faktiskt, vill träffa familj och vänner...känns lite tomt:(

Sara är i Sälen nu den lilla skurken...vill oxå åka skidor...det va ju typ snart ett år sen sist...få se om det blir till sportlovet typ eller nångång där iaf, det går ju att åka dit över dagen ju om inte annat.

Nähä...nu ska jag gå och lägga mig brevid älsklingen som legat i sängen halva dagen för sitt magont.

Ha det gött folks.

Love <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Men då!!!

Blir tokig...har ett par örhängen som jag bara använt vid speciella tillfällen som jag bara älskar, fått dom av min kusin Jessica som betyder väldigt mycke för mig, dom är i vitt guld och jäääääättefina, iaf, använder dom inte så ofta för dom är fina liksom, inte såna man har på sig på krogen...iaf...skulle ha dom julafton men hittade dom inte, hade för mig att jag tagit upp dom och hängt upp dom där jag har alla andra örhängen men nej, där va dom inte iaf, trodde först att syrran lånat dom men det hade hon inte:(...har letat överallt, blir tokig, hur kan jag va så slarvig, är så försiktig annars men nu i flytten så är det en massa jag inte hittar, äsch...dom kanske ligger nånstans och jag kanske hittar dom lagon till nästa jul...men.,...blir ju såååååå ledsen, vill ha dom...hoppas jag hittar dom snart:(

Jaja...nog om dom, igår lämnade vi barnen hos Johanna och efter det gick vi på bio, vi va på YES MAN med JIM CARREY som vi skrattade, den är såååå rolig...rekomenderas varmt, sen så va det bara hem och lägga sig i sängen och mysa till en annan film.

Nu är Christer med bror sin uppe på macken och kollar bilen, nåt konstigt med den. Jag ska snart dra iväg till zoo affären, köpte 16 fiskar och en trägrej för typ lite mer än en vecka sen och sen dess har 8 fiskar dött...vi har inte riktigt fattat vad det varit som hänt men nu skulle jag kolla trägrejen och den va helt slämmig och den hade inte sugit åt sig nåt vatten alls vilket är märkligt, den ska ju va i vatten liksom, har haft en sten på den så att den håller sig nere i botten under tiden den suger åt sig vatten men nu när jag tog bort stenen så flöt den upp och när jag tog upp den va det nästan som om den inte varit i vatten alls...så nu ska jag dit med den, vill ju inte att fler fiskar ska dö.

Nä...nu ska jag göra mig klar, ska hinna laga mat till Christer och Thomas och senare ska vi till Thomas och va där ikväll, det blir väl nån rackabajsare skulle jag tro...hihi.

Ha en skön dag alla goa.

Love<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lyckad jul!!

Helt underbar jul...kunde inte blivit bättre...jo...om lillsyrran oxå varit här.

Dagen började med julfrulle hemma hos oss, svärmor, svärfar och svåger kom över hit till oss kl10, då hade jag stekt köttbullar, prinskorv, äggröra med bacon och champijoner ohc som grädde på moset gick vi upp riktigt tidigt för att jag skulle hinna baka kardemumma bröd, vi åt det varmt, sååååå gott det blev:9

Snön kom ju oxå, inte i mängder, men vitt va det på marken iaf....:D



Efter frullen så blev det att plocka undan lite och sen göra sig i ordning för att åka och hämta tjejerna, vi hämtade dom kl14 och åkte hem direkt till mina svärföräldrar för att titta på Kalle Anka, tjejerna va glada, dom fick öppna några paket när dom kom, och då fick dom nya fina julkläder, såååå fina dom blev:D




Så fint hon sitter när hon tittar på Kalle <3


En bestämd liten dam <3









Efter Kalle så va det dags för julmaten....mums mums för svärmors hemgjorda köttbullar, och all annan mat, man fick i sig en hel del...hihi.
Till slut så kom TOMTEN!! i egen hög person, Emilia tyckte han va liiiiiiite läskig medans Amanda hon brydde sig inte värst mycke, varsin klapp från tomten fick dom iaf, Emilia fick en ask i form av ett hjärta full med hårsnoddar, halsband, hårspännen mm, Amanda fick två jättefina pyjamas.



Efter att tomten varit och lämnat sina klappar så va det dags för att öppna resten av alla klappar....wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie.

Emilia och Amanda fick ju mest klappar av alla, och det va ju tanken, men inte trodde vi att det blev sååååå många klappar till dom, Emilia va överlycklig, hon fick ju öppna Amandas klappar me, Amanda va inte det minsta intresserad av klapparna utan det va kul när det väl hade öppnats. Emilia fick en hel del Hello Kitty grejer och Amanda fick mest kläder. Här kommer lite bilder från julklappsöppningen.











Bästa julklappen va vingarna hon fick, hon har på sig dom fortfarande, hon tog av sig dom när hon skulle sova men annars så är dom på hela tiden...kul med en så lyckad klapp:D



Amanda satt på soffan ehl del och lekte med farbror Thomas och Emilia busade en hel del både med farbror Thomas och med farfar Bosse.





Som sagt, julen vart så bra den kunde bli, hoppas ni alla andra haft en lika trevlig jul som vi haft och att  ni får en underbar fortsättning, nu ska barnen bada så ni får ha det så gott så länge folks.



Pössen på er.

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

GOD JUL!!

Ha en underbar jul alla...önskar er det bästa...ta hand om varandra och älska utan gränser.

En God Jul Puss till alla från oss <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dan före dan...

...wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie...äntligen, och imorn hämtar vi tjejerna vid 14 tiden...va mysigt det ska bli sen åker dom tillbaka till sin mamma på fredag för att vara där över helgen och måndag tisdag sen så hämtar vi dom igen lagom till nyår och då är dom kvar lite över en vecka:D, det är ett himla pusslande nu vid storhelgerna men tycker det har löst sig bra så vi båda kan ha dom:)

Idag gick jag upp 6:15, blev väckt av älsklingen som skulle iväg till jobbet så då gick jag upp och fixa lite som jag hade planerat att göra idag så nu är det gjort.

Ska snart hoppa in i duschen, väntar bara på min tur, China duschar just nu.
Idag åker lilla älsklingen hem till jkpg:(...vill inte men men...hon ska ut med sina tjejkompisar den 25 så man förstår ju.

Det blev inte så mycke skrivet nu men det kommer mer senare.

Ha det så länge:D

Måste bara visa vad Emilia och pappa Christer valde till akvariet i fredags...hihihi.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julgranen är på plats:D

Japp, bättre sent än aldrig:D



Idag har vi varit inne i stan och inhandlat dom sista klapparna, det är alltid ett par stycken som är svåra att få till....men men, vi får hoppas att folket blir nöjda med sina klappar:)

I helgen har vi ju haft flickorna och så har min syster varit här me, hon är fortfarande kvar och åker hem imorn igen:(
Vi har iaf haft fullt upp i helgen.

I fredags så va Thomas här på kvällen, Christer va och hämtade China i Stockholm, när dom kommit hem så satt vi och hade trevligt här hemma, det vart lite sent men det är ju värt när man har kul.



På lördagen så gick jag upp med tjejerna tidigt, vi lekte lite och sen så blev det mysa i sängen med pappa och titta lite på elefanten (Horton Hears A Who), efter en stund så gick Emilia och jag upp igen och dukade fram frulle till alla i huset. Efter frulle bar det iväg till Ikea, där blev vi kvar ett tag, fanns ju en hel del vi "behövde" där...hehe...sen så va det storhandel av mat för att slutligen komma hem och äta lite fort för farmor, farfar och Thomas skulle komma förbi på fika, lika trevligt som vanligt blev det:D



I söndags bakade vi lite, Emilia, China(Jennifer) och jag, det blev pepparkakor, knäck och kolor, det va riktigt mumsigt men man blir lagom mätt efter några stycken bara...hihihi.







Efter det så åkte vi och lämnade tjejerna:(...inte roligt alls...sen så blev det bara myskväll med film och gottigt att äta.

Nästa gång vi hämtar tjejerna så ska vi ha dom en hel vecka!!!...Våra varannan vecka börjar då....wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie.

Nä...nu ska jag umgås med systeryster, hon åker ju hem imorn:(

Pöss på er alla:)

Glömde bara en sak...
...TACK ALLA SÖTA FÖR JULKORTEN!!

Bye bye:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Barnen sover...

...och jag sitter och väntar på att min älskling ska komma hem med lillsyrran, han har varit i Stockholm och hämtat henne. Ska bli så mysigt att ha henne här, saknar henne så.

Idag va första gången jag hämtade barnen själv, tyckte det gick lysande:) vi åkte från dagiset direkt till zoo affären för att inhandla lite fiskar och växter, det blev riktigt fint efter att vi lagt i fiskarna och fått dit växterna, det va Emilia som fick bestämma var växterna skulle sitta och det blev jättefint.
Sen så va det första gången jag fick lägga båda helt ensam, Christer va tvungen att ge sig iväg och hämta systeryster och jag blev kvar med barnen, det blev mys framför tv'n med Shrek och så blev det lek i badkaret, efter att pyjamasen åkte på och jag kammat håret på dom så va dom riktigt trötta och då blev det välling och sängen, det gick hur midigt somhelst:D Men värst va det blev tyst efter det, sitter ju helt ensam nu och vet inte riktigt vad jag ska göra medans jag väntar på dom, ska nog passa på och hoppa in i duschen, dom skulle inhandla lite gottigt som vi kan äta ikväll så det blir nog en hel del mys och massa snack kan jag tänka mig.

Ha en mysig fredagskväll alla:)

Pussilipuss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Svårt att sova någon???

Mmmmm...det kan man säga....lilla jag har väldigt svårt att sova.

Har tittat på två filmer ikväll, Babylon A.D med Vin Diesel...han är inte fy skam ska jag väl inte påstå....menb iaf...filmen va jättebra, om man gillar action ska man se den...rekommenderar varmt:D...sen så såg jag Fireflies In The Garden..en ny film med Julia Roberts...drama...lite seg va den men jag gillade den, ingen lipa film direkt men bra helt enkelt.

Imorn ska flickorna hämtas, ska hämta dom själv så jag åker ut till Johanna lite tidigare så vi kan åka till dagis tillsammans för att hämta dom, ska bli så mysigt, två veckor utan dom är verkligen lång tid:(

Imorn kväll ska Christer åka till Stockholm och hämta min alskade lillplutta till syster som kommer och stannar tills på tisdag...lillplutta och lillplutta, hon är 18 år gammal men för mig kommer hon alltid att va min lillplutta, saknar henne enormt mycke, är ju van att ha henne omkring mig varje dag, hela tiden, älskar dig China men det vet du ju redan...pöööööööööss.

Nä, nu ska jag nog försöka sova, tänkte ta mig upp hyfsat i tid imorn så jag hinner me allt jag ska göra innan jag ska hämta barnen.

Sov så gott folks om ni inte redan gör det:S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Såååå fint det blev:D

Tror det eller ej så har jag städat akvariet och det blev sååååå fint...imorn ska jag iväg och köpa lite växter och kanske lite fiskar om jag hittar några fina:D
Lägger in ett bildbevis på städningen;)



Tänkte köpa vit färg och måla Emilias säng på måndag, dumt att måla imorn eftersom dom kommer i helgen:P
Lägger in lite bilder på tjejernas rum, inte helt färdigt än men vi har kommit en bit på vägen:D







Vårt sovrum börjar oxå bli rätt så färdigt:)





Nu har ni en liten aning om hur det ser ut här hemma för er som inte varit här;)

Måste bara lägga in lite bilder på sötnosarna oxå.









Det va allt för stunden, nu ska det mysas med mannen.

Pöss på er alla.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nedräkning!

Va tiden går...idag är det storstädning av akvariet som gäller, har tänkt göra det i flera dagar men alltid har det blivit att jag gjort annat.

Det är ju så att eftersom jag pendlat mellan Uppsala och Jönköping ett bra tag så har det bara blivit att alla flyttlådor som inte är superviktiga har vi bara ställ i förråderna men nu när jag äntligen BARA är i Uppsala så måste jag ta tag i dom me...hjääääääääääääääälp va det va mycke, allvarligt, jag tyckte jag slängde en hel del men inte det nä...nu kommer ju nästa utmaning....VAR SKA VI HA ALLT???!!!...försöker me lite skåp, garderober osv men det är bara att konstatera, vi behöver större lägenhet...bara att inse fakta....MEN...frågan är om vi ska lägga pengar på det nu när vi håller på att spara till hus, kanske bättre och leva lite trångt...trång är det ju inte egentligen, vi har ju ändå en trea...men iaf...kanske bättre spara dom pengarna till huset? Hmmm...jaja...vet inte riktigt vad som är bäst just nu.

Alltså...jag har funderat och funderat, lägenhet är ju rätt så skönt, jag menar, om det går sönder nånting så är det bara att lyfta på luren så är dom här och fixar det, och det bästa av allt...VI BETALAR INGENTING...när vi har hus, visst, bara att lyfta på luren och dom kommer och med dom en räkning....så...jag vet inte, men det känns rätt så skönt att bo i lägenhet, det ordnar sig alltid liksom....jaja...vi får se hur det blir med det hela, man ska ju hitta det perfekta huset oxå, och det ska vara nära barnen.

Hmm...just det....AKVARIET!!!

See u folks...pöss.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bara en vecka kvar till julafton...wiiiiiiiiiiiiiiie!!

Wonderbart värre...alltså jag menar, en vecka...fy va gött...längtar längtar längtar verkligen, I KNOW!!!...typ första gången jag längtar till jul men det kan nog ha mycke med att man mår bra i själen, att man är lycklig.

Vi bestämmde igår att det blir julfrulle hos oss och sen är vi resten av dagen hos svärmor och svärfar, vi hämtar barnen vid två så vi hinner hem till Kalle Anka, det är ju faktiskt det viktigaste på hela julen, ok, efter klapparna då:D

Vill gå på julotta, vete sjutton om det stavas så men anyway, tycker verkligen det är så mysigt men jag har ingen aning vart vi ska gå eller vilken kyrka som har det...ska sätta mig ner och leta reda på var det kan va.

Nu blev det en snabbis bara, det har inte hunnit hända så mycke än så jag har inte så mycke att skriva om men jag åtekommer senare för nu ska jag iväg till svärmor och titta på en gammal film...gammal och gammal men från 2005 The Jacket....tänk om man vore en film, fy sjutton va gammal man hade varit då....hahaha...orka...men men.

Pussen på er.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Då satt man här igen:P

Idag...har jag inte gjort så värst mycke, va hos svärmor en sväng idag på dagen, fick hem våran frys som vi köpt, eller, snälla Thomas(Christers bror) körde hit den tillsammans med en jobbakompis till honom, nu är den på plats och igång, redo för att fyllas bara. Vi har haft en såndär halv frys, fast mindre ändå, svårt att få in nåt i den då, men nu, nu kan vi få in hur mycke somhelst...wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie...så nu har jag suttit och gjort listor på allt som ska inhandlas, i matväg alltså:)

Christers far fyllde år idag...Grattis för det...iaf, vi va där och fika efter att Christer kommit hem från jobbet, tycker verkligen om hans föräldrar, dom är helsköna:D

Imorn vet jag inte riktigt vad det blir, svärmor och jag ska nog kolla på film iaf, kul att ha en svärmor som tycker om att kolla på film typ lika mycke som jag, ja, och ni som känner mig väl vet att jag mer än gärna kollar igenom sisådär 10 filmer i veckan så det passar ju bra att man hamnat i en familj som tittar en hel del på film:)

Julen närmar sig med stormsteg och idag insåg jag att snart blir det nog dags att få upp julgranen...jag vet...det har bara inte blivit av men nu när vi har tjejerna i helgen så ska det bli både julbak och inhandla en riktig gran om jag lyckas övertala min käre sambo som deffinitvt tycker att vi ska ha en plastgran:S...få se vem som vinner striden om julgranen...lovar att informera er om resultatet;)

Nu ska jag kolla runt lite till på nätet och sen så blir det sängen...ska försöka fixa färdigt här hemma imorn efetr att jag varit hos svärmor.

Pussen på er alla.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Då va de kvällen:)

Dags att sova snart typ...imorn ska jag upp hyfsat tidigt och träna hade jag tänkt, ska till ett nytt gym, ifs så har jag inte varit på nåt gym alls här i Uppsala men nu är det dags:D
Ska bli så kul, har verkligen längtat efter att kunna komma igång med min träning ordentligt igen, vill ju bygga lite...hihihi.

Idag vart det inte så värst mycke gjort, suttit hemma framför datorn och bara varit, inte ens orkat städa som jag hade planerat så imorn blir det riktigt storstädning, det blir akvariet (som inte blev idag:P), ska tvätta, och en massa annat, ska hinna med att dra till svärmor en sväng oxå:D

Nähä....nu ska jag krypa ner brevid kärleken och nanna.

Pöss på er och natti natti.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min sista dag på Eko...

...var jobbig, många tårar gick det åt, som jag kommer sakna alla...ok.,..inte riktigt alla men många, har ju jobbat där i nästan 8 år, det vore ju konstigt om jag inte skulle sakna dom.

Nu sitter jag här och funderar över livet, om allt som varit, från och med idag så börjar ett nytt kapitel i mitt liv, ett bra kapitel tror jag, eller jag vet att det blir ett bra kapitel. Mitt liv här i Uppsala...ojojoj...Christer vet inte riktigt vad han har gett sig in på....hahaha....nä...han är nog lika lycklig som jag är.
Det gör som gör mest ont just nu är att inte vara med China (Jennifer-lillasyster), saknar henne så nått grymt mycke, vill ha henne här hos mig:(

Idag fick jag mail från Jocke, lillbrorsan min, inte för att han skrev ett långt brev eller så:P utan fick en jättefin bild på honom och hans fästmö Claudia...måste ju lägga in den här, dom är ju så fina, saknar dig bro...puss.


Idag så ska jag en sväng till svärmor och sen en sväng till svåger för att till slut gå hem hit och mysa med Chrille.
Vi har varit i Jönköping hela helgen ef tersom jag jobbade min sista helg och då har vi inte hunnit mysa så värst mycke, vi va hos China och sov där den första natten och natten efter sov vi hos Sara, fick en massa go mat och så är ju hela familjen Persson helt underbara, inte konstigt att Sara är den bästaste som finns.

Sara...henne kommer jag sakna typ lika myucke som jag saknar China, väntar bara på att hon ska ta sig i kragen och flytta hit, vill ju ha dig hääääääääär:(


Du är den bästaste som finns och älskar dig massor, kommer alltid att finnas här för dig, du är en underbar och genomfin vän, tack för din vänskap.....pusspusspusspusspusspussilipuss.

Nu ska jag försöka göra nytta, typ, städa akvariet, fixa barnens rum och tömma förrådet i lägenheten oxå:S

Ha det bäst alla så länge.
Pussen:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Okej...

...jag vet att jag lovade att skriva lite nu när jag är hemma men saken är den att jag har haft jättemycke att ta igen efetr att ha varit borta i 11 dagar.

Imorn börjar jag på nya jobbet med utbildning....snääääälla...håll alla tummar som finns för mig, är så himla nervös.

Nu ska jag sova, ska köra antal timmar för att ta mig till utbildningen som kommer att hållas i Sundsvall.

Kramen på er alla.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hinner inte me så mycke...

...bloggande just nu.
Jobbar och jobbar hela tiden nu, det sista dagarna och så är det jul snart så då har vi en hel del att göra ska jag lova.

Åker hem till Uppsala på fredag och då hinner jag sätta mig ner och skriva ner om allt som hänt nu näs jag varit borta.

Ha det bäst så länge.

Kramen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()