Tröttpåsen själv!!!

Så gaaalet trött...men med tanke på allt man hunnit med idag så är det inte så konstigt :/

Gick upp tidigt för att tömma kylskåp och fixa och dona i vårt lilla kök för att få plats med det nya stora som skulle levereras idag :)...sen iväg till jobbet och köra ett pass 12-18...sen cykla hem igen för att sedan vandra iväg älskling och jag och hämta bilen vi hyrt som vi ska ha i två dagar nu när lillen ska kastreras. Djursjukhuset ligger en bra bit bort...ska lämnad tidigt på morgonen och sen ska han hämtas så fort dom ringer...så det blev att hyra bil. Efter vi hämtat bilen åkte vi iväg för att handla lite mat...tänkte då fylla kylskåpet...men icke...vi är så vana att handla lagom då vi inte fick plats med så mycket i det gamla...blev långt ifrån fullt iaf :/

Sen vart det hem...gjorde godaste guacamolen och nachos med färs och ost i ugn...nomnomnom...gottit värre :)

Nu har jag precis borstat, klippt och duschat Dá Doffen i ett speciellt schampo inför operationen...nu är han klar...förutom att han ifrån ingenstans börjat halta...jättemycket...och skriker så fort man rör honom...som tur ska vi ju till djursjukhuset i morgon...men jag hoppas att det bara är en sträckning.

Nä...nu ska jag göra mig klar för bingen...ska lämna lillen redan vid 8...så lite sömn måste jag få ;)

Kärlek folks <3...och här kommer lite bilder på nya gigantiska (jämfört med vårt gamla),lillen som hjälper till med att samla upp frigolitskräp med nosen ^_^ och lilla bilen vi hyrt...en Toyota Aygo :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det goda i livet!

Ojojoj vad vi har unnat oss en massa gott hittills denna helg :)

Först började vi igår med att äta hemmagjorda sushis...fast Tobbert och jag delade på en pizza ;)...en mycket trevlig kväll måste jag säga...i gott sällskap och massa trevligt bara liksom :D

Vi fortsatte med ikväll då...en kväll ute på Domtrappkällaren tillsammans med TimTim, Lina och Cristofer...och så älsklingen såklart :)....sååååå gott...och så trevligt och mysigt...en bra lyckad kväll i trevligt sällskap :)

Nu ligger jag här i sängen och tänkte sova snart...trött så jag döööör :/

Idag sprang jag till jobbet och sprang hem efter jobbet...sprang med ryggsäck vilket gjorde det hela lite tyngre...men det gick :)...och bra skönt var det...längtar bara till det blir ljust igen så jag kan springa om inte varje dag så varannan dag iaf :D

Nej folks...nu blir det sängen...och i morgon är vi båda lediga och ska mysa till det ordentligt ;)

Natti natt och massa kärlek till er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag med sushi och pizza :D

Och så var det fredag och jag gjorde det igår...vilken känsla, känns så himla bra...och trivs så himla bra med det...tog bara typ 7månader ;P

Hann med en hel del igår...innan klippning hann jag med en mysig promenad med min lille...sen klippning då, efter klippning drog jag till gymmet och sprang i en halvtimme...det blev 5,6km...älskling var färdig med sitt så det blev att vi tog oss hem...men jag gick rask promenad dit och tillbaka vilket är ungefär 20-25min åt varje håll...så jag fick mig lite träning iaf ;)

Efter träningen så gick Niklas ut med lillen på en långpromenad medans jag lagade mat...blev Bea's pyttipanna...så himla gott...och sen storstädning...och då menar jag tom bakom spisen städning :D...me like :)

Idag ska vi ha sushi kväll tillsammans med kusinerna Pernilla och Tobias och Tobias tjej Asako som är experten :)...jag ska äta några men Tobbert och jag delar på en pizza också ;D Ska bli mycket trevligt...yeey :D

Nu ska jag upp och fixa lite...snart kommer mannen hem och då blir det iväg och handla lite till ikväll...men först...en långpromenad med min lille <3

Kärlek folks och trevlig fredagskväll på er alla :)

Min lilla stora kärlek <3
Och jag i min nya träningsfrisyr :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Taxi Kurir och andra!

Är sååååå upprörd!!! Tittar på Uppdrag Granskring och känner att man nog bojkottar Taxi Kurir starkt och föreslår att andra gör det också...där får nämligen sexualdömda (som förgripit sig på handikappade barn just när dom kör taxi) fortsätta köra...inte fortsätta köra dessa barn, men andra barn...kanske ditt barn eller någons annans barn. Ska jag inte kunna känna mig säker om jag någon gång i framtiden måste skicka mina barn till mormor eller farfar!? Tryggheten känns ju långt bort...jag vet att de flesta taxichaufförerna är ärliga, trevliga och bra, men jag kan ju inte veta att det är den snälla kommer när jag ringer. Skärpning Taxi Kurir!!! (det var ett annat bolag också, som Taxi 020 men Taxi Kurir's nonchalans Gör mig mest upprörd) Så tycker jag iaf!

Till något helt annat.

Ja...det här med att klippa sig är ju helt galet...har haft min frisör i Jönköping som fått klippa mig...tycker verkligen det är så hemskt att klippa mig...tror alltid det kommer bli så fult...men det blir det inte vet jag egentligen.

Nu är det så att jag bokad tid för klippning, ska göra det idag...efter sju månaders fundering...vet precis hur jag vill klippa mig men inte riktigt vågat...och redan börjar jag ångra mig...men ska göra det...sju månaders väntetid får räcka.

Nu ska jag fortsätta mysa till det på min mysiga lediga dag :D...och inte åka Taxi Kurir iaf!!

Pussar och kärlek <3

Big NO för min del tills de blir skärpning!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så är det bara!

Ja...vad säger man liksom!? Jag är den är för jag blev inte som jag skulle :P...hehehe...

Nä...men på rikt...jag kan inte göra annat än att stå för den jag är...jag varken orkar eller vill vara falsk och puttinuttig mot folk som jag anser är *piiip*..."Som man bäddar får man ligga"...är det inte så!? Jag vet inte...klart jag förlåter och sånt...men bara när förlåten betyder något...och även om jag gärna vill göra det för de jag älskar så går det inte alla gånger...och det måste jag också respekteras för...eller!?...usch...jag vet inte...eller det jag vet är att jag gör allt för att min familj och jag ska vara lyckliga...är inte jag lycklig så mår inte min andra hälft bra...så det funkar inte...och det som är skönt är att han förstår mig och respekterar de beslut jag tar...samtidigt påverkar det oss båda mina och hans beslut...så är det bara.

Nu ska jag vila mig lite inför morgondagens jobb...håller tummarna för att det ordnar sig och lillsis kommer i morgon...annars blir det inte förrän nästa vecka...vilket passar bra då med med mina 3 lediga dagar :)

Kärlek till er folks <3

Min stora kärlek <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det finaste är ni <3

Vi är lite speciella...vi är ett fint gäng...vi är dom vi är...för vi duger bra mycket som vi just är.

I vår familj respekterar vi varandra och förbi alla hinder och skit så älskar vi varandra väldigt mycket. Vi ställer upp för varandra och håller varandras händer när det stormar. Jag vet att jag ALLTID kan ringa vilken som i min familj så finns dom där för mig...dom är glada för min skull när jag är lycklig och dom håller om mig när jag är ledsen...men dom säger till mig när jag gör något galet och talar om vad dom tycker om det hela...vilket kanske hjälper mig i nästa beslut jag ska ta. Denna respekt vi har för varandra gör att vi håller ihop.

Vill bara att ni ska veta att jag älskar så högt...ni betyder så otroligt mycket för mig och vill att ni ska veta att jag finns också alltid för er...fast det vet ni nog redan.

Niklas är min nya familj som också välkomnats in i min "från början" familj...han är mitt allt och det finaste jag vet...kommer alltid finnas vid hans sida och han vid min...för kärlek...just kärlek och respekt är det som håller oss samman <3

Skriver inte detta av någon särskild anledning utan har bara tänkt på er en hel del det senaste och saknar er sjukt mycket.

Nu ska jag sova.

Pussar och kärlek i mängder <3

Ps: Kan inte lägga upp bild på alla...vi är så många ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längtar!!!

Men alltså!!! Längtar ihjäl mig hem till Jönköping...inte så mycket staden liksom...utan till min familj och vänner...nu när mina tre dagars ledighet kommer så ska lillen kastreras och då måste vi bara vara hemma...ska klappa på honom konstant och pussa på honom heeeela tiden <3

Men på rikt!! Vill bo i ett Uppsala med min familj och mina vänner...går det att fixa tro!? Att alla flyttar hit :D...jaaaa...please!!!!

Nejdå...går icke...men man kan ju alltid drömma lite ;)

Nu ska vi fortsätta med myser här hemma...hoppas ni alla haft en bra måndag :)

Puss och kärlek <3

Såhär kan man också ligga...inte alls i vägen för tv-tittandet ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nämensåatteeeesåäde >.<

Ojojoj vad det händer saker...och så har man jobbat hela helgen också så man har ju inte hunnit uppdatera här...men nu kommer det en liten snabbuppdatering.

I fredags då så vart vi på bokreleasen av "Du Ska Dö"...de var mycket trevligt och jag satt en bra stund och pratade med en av hennes systrar...en otroligt fin och stark tjej. Vi köpte boken och ser fram emot att läsa den så fort jag läst ut den jag läser just nu.

Vi var hemma hos Leif till inte så värst sent...vi drog oss hemåt för att vara utvilade på lördagen då vi jobbade och skulle på fest på kvällen :)

Igår då...jobb hela dagen och sen var det dags för Sofie's kalas...OCH så roligt vi hade...vi träffade massa trevligt folk och dansade galet mycket...tror knappt jag dansat så mycket på krogen...tur att de inte har några grannar under >.<

Idag så var det bara upp och hoppa och ge sig iväg till jobbet...lite avis när man går upp och mannen ligger kvar och grisar...men det var han värd <3 Var så himla trött idag...tantigheten kommer ikapp en när man inte sover sina timmar...höhöhö ;P

Tänkte avsluta inlägget med att bjuda på lite bilder ifrån igår...ROLIGT VÄRRE ^.^

Kärlek i massa <3

Födelsedagsbarnet i ankduschmössan ^_^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen fredag :D

Sitter i telefonkö...bara sådär 26min kvar...helt galet dessa köer...älskar när man kan knappa in sitt nummer och sen ringer dom upp...men inte här :(...men mobben ligger här med högtalargrejen på :)

Blev ingen träning idag då Soffan fortfarande har ont i sin axel efter att hon råkat tryck den ur led under en övning på jobbet...inte lätt att vara en tuffing ;)

Har helt ärligt inte ens gått upp än...men jag var så himla trött så jag var bara tvungen att ligga kvar...nu känner jag mig lite utvilad iaf ;)

Som jag skrev igår ska vi på bokrealese idag...ska bli mycket trevligt...och det är det enda som vi han inplanerat.

I morgon väntar jobb och födelsedagskalas...Sofie som fyller och ska ha lite party...så älskling och jag drar dit och sen kommer TimTim dit också...ska bli sååå roligt...kan tro att det blir lite Singstar också...hehe...tackar man inte nej till...det är ju så kul :D

Nu ska jag fortsätta kolla på "Mannen som talar med hundar" och fortsätta myset med mina här hemma <3

Önskar er en trevlig fredag och skickar massa kärlek på er <3

Bästa programmet :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad göra med så mycket pengar!? :O

Ibland så bara undrar man...jag är ju lite av en funderare ;)

Idag pratade vi på jobbet om vad vi skulle göra om vi vann 135miljoner...ja...det dök upp en massa skojiga idéer...kanske inte ska dra upp alla här...hahahaha...men bara tanken på att vara ekonomisk oberoende är ju helt fantastiskt...tänk va mycket man kan göra...sådant som man verkligen vill göra...TimTim och jag skulle typ luncha på Peppar Peppar så ofta det bara gick...hehe...och andra skulle köpa en värsting lägenhet och ta tjänstledigt och kanske fundera på vad man ska göra näst liksom :) Det finns ju så mycket man kan göra med så mycket pengar :D

Jag skulle...först och främst köpa mamma och pappa sina drömhus, mamma skulle få ett här och ett i Bolivia...så hon kan pendla som hon vill...sen skulle jag själv köpa värsta lägenheten till mig, kärleken och bebisen (Dimitri), takvåning i centrala Uppsala och en i Jönköping...och så skulle vi bara njuta av livet tillsammans och unna oss massa god mat och mysiga vardagar. Ja...tänk va bra man skulle kunna ha det ;D

Men jag är nöjd med mitt liv, med vårt liv, vi har det underbart och vi älskar varandra över allt annat...så...vi har det väldigt bra måste jag säga...fast vi inte har 135milj ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova...i morgon väntar träning med Sophie på morgonen...om vi inte fördriver oss båda två ;P...sen ska älsklingen och jag på bokreleasen av boken "Du ska dö" som bla Niklas extrapappa Leif varit med och skrivit som handlar om hedersmordet på Fadime. Ska bli jättekul, ser verkligen fram emot det och ser fram emot att läsa boken också.

Nu blev det natten och dags för att lägga ner paddan nu :)

Pussar och kärlek folks <3

Fadime Sahindal

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Attack!!!

Fick världens attack migrän lagom vid 00:30 tiden...låg och tokspydde och skakade till 02:30 ungefär...men sen var det klart liksom...inte kul!!! Hann sova några timmar iaf :/

Min migrän har blivit värre, så jag tror det dags för mig att ta tag i det...kanske ringa farbror doktor och kolla läget typ :)

Dags att bege sig till jobbet snart och jobba till 18...sen ska jag hem och sova...det lär jag behöva ;)

Men först...ut och vandra med lillen som just hoppat upp hos mig och ligger på mig...han syns bäst då ;D

Ha en underbar dag alla underbara och ni mindre underbara med ;P

Pussar och kärlek <3

Såhär trött känner jag mig idag :/

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är din stund nu!

Ikväll vill jag skicka lite kärlek och styrka till en person som går igenom en jobbig period just nu.

Du vet att jag finns för dig och du vet att jag älskar dig, var inte rädd, allt kommer att ordna sig. Du är inte ensam och du är så mycket starkare än du tror! Glöm inte den inre styrkan du besitter och låt inte någon annan trampa på dig, det här är början på ditt/ert nya liv! Du är en fantastisk människa och så värd det liv du kämpar för. Ge aldrig upp!!!

Det här inlägget är till dig och bara dig! Det är din stund nu! Du har hela framtiden att se fram emot. Du/ni förtjänar det!

TQMMMMMMM...du vet vem du är <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dans är livet ^_^

Ojojoj...ligger här i sängen och det känns som att min mage kommer spricka...har precis ätit stekt lax med potatisplättar och ugnsbakade rödbetor...omnomnom säger jag bara...men min mage håller på att spricka för att jag typ druckit en liter saft och en halvliter vatten efter träningen...alltså på rikt så spricker jag snart...gaaaaaaah :/

Idag har det varit promenader...efter att jag vart ut på en långpromenad med lillen vid lunchtid så bestämde vi oss älskling och jag för att vandra iväg till Nelins...vi fick deras annonsblad och de hade ju massor med frukt och grönt...så vi tog oss en promenad dit för lite inhandling av mat :) Halvtimme dit och halvtimme tillbaka...och så handling på det...men det var riktigt skönt att ge sig ut och vandra...och så mysigt var det också :)

Efter promenad och handling så unnade jag mig en hel skål med jordgubbar och mjölk...så gott så jag knappt kan förklara...och så längtar man ju galet mycket till sommaren då också...ser verkligen fram emot denna sommar som kommer...några vet varför...och jag tänker inte berätta heller...än...hihi ^.^

Iväg till DansFuego tillsammans med Linnea och det var sååå bra...ny koreografi då för terminen och superkul!!! Kan varmt rekommendera DansFuego till alla som vill shaka loss en vardag...man blir glad, pigg och så får man träning på köpet...blir ju inte bättre liksom ;) Dock är det lite så att man måste få rätt tränare...alla är faktiskt inte så bra...tyvärr...så det är Sara som gäller på DansFuego (Robert funkar också ;)) och Barbara på StyrkaMedel :D

Nu ska jag ligga här med min onda mage och slötitta på tv tills jag inte orkar mer...för i morgon väntar jobb...har ju som tur är sovmorgon...eller...nej just det...DOM RENOVERAR LÄGENHETEN UNDEEEEER!!!!!!!!

Jaja...jag är inte bitter...hahahahaha >.<

Puss och kärlek <3


Såhär glad är man på riktigt när man dansar DansFuego :D OBS! Inte vår grupp ;P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingen sömn...men dans blir det ändå ;D

Att vakna till det där ljudet då dom sätter igång en vinkelslip eller såg eller vad sjutton dom nu sätter igång kl7 på morgonen är INTE roligt :(...halvsova dom sista timmarna gör inte direkt att man är utvilad :/

Kylskåpet har iaf inte krånglat...så då kanske det blir det kylskåpet vi vill ha...om vi nu lyckas få hem det...vi får se vi får se ;)

Igår så hade jag en myskväll med syrran kan man säga...vi pratade via viber typ från 9-tiden till vi hick och la oss...vi planera lite också om hon ska komma nästa vecka :D Och så kollade vi på Idrottsgalan och grät...och grät...vi är lika mycket känslomänniskor hon och jag...vi gråter till allt...och vi gråter rejält...det kommer riktigt från hjärtat. Bäst var när Lisa Miskovsky skön under tiden de som gått bort förra året hedrades...och gissa om tårarna sprutade när de börjar visa bilder på Liv...han togs ifrån oss alldeles för tidigt...det gör så ont i hockeyhjärtat och i medmänniskahjärtat...men du kommer för alltid finnas kvar i våra hjärtan Liv <3

Ska snart ge mig ut på promenad med lillen...ska bara väcka honom först ;)...och sen ska jag slöa tills det är dags för ett pass DansFuego med världensbästaLinnea ;D...det är hennes nya smeknamn kom vi fram till för någon vecka sen...Niklas lillasyster...vi ska iaf dansa loss ordentligt ikväll :D

Men som sagt...nu blir fet ut och vandra med lillen...om jag får liv i honom...hehehehe

Puss och kärlek och ha en underbar tisdag och ingen tristdag ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En helt vanlig måndag...eller inte :/

Då vart det måndag och jag trodde jag skulle ha världens skönaste sovmorgon...men icke! Först så kör dom igång med att renovera lägenheten under oss typ kl7 och då upptäcker vi att kylskåpet sluta fungera...kuuuuuuul :/...den kom igång efter ett tag men den stängs av då och då :( Jaja...har flyttat ut lite grejer på balkongen (tur att det är kallt)...gick in då och leta efter ett kylskåp och hittar det vi vill ha...ja, då finns den inte på lager :(...så vi får se hur det blir då...kanske hittar något begagnat/hyfsat nytt så kan vi köpa där ist...med tanke på att vi letar efter annat boende så känns det lite onödigt att köpa ett dyrt nytt kylskåp...det finns ju folk som säljer typ ett år gamla kyl/frys på blocket eller gradera för att de renoverar osv...men hittar vi inget sådant så får det bli ett nytt :)

Städat och grejat här hemma...varit ute med min lille på promenader och nu ligger jag i sängen och bara myser...precis vad jag förtjänar ;)

Snart...eller...om 3timmar ska jag iväg till Sofie oh sen ger vi oss tillsammans iväg till gymmet för ett pass StyrkaMedel med Barbara...idag är det ny koreografi också...vi kommer vara såååå tappade under halva passet...hahahaha...men roligt är det iaf :)

Idag har lilla mamma börjat på en tre veckors koll på hur hon mår...hon måste vara hela dagarna på sjukhuset och det ska tas en massa tester....tänker massor på dig lilla mamma och du ska se att allt kommer gå bra...älskar dig <3

Nu får ni fortsätta ha en underbar måndag...jag ska iaf gå och pussa på min fina man <3

Pussar och massor av kärlek <3

Här får ni en bild på mannen som lagar mat och bebisen som hoppas på att pappa tappar maten...hihi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndagskvällen är här :D

Hemma från jobbet...legat under täcket nu en stund och försökt tina...fy sjutton vad det är kallt att cykla...men skönt med lite frisk luft ;)

Hunnit prata med kusin Jessica, mamma och China...här hinner man med mycket :D

Längtar verkligen sjukt mycket till Jönköping nu...hem till mina nära och kära! Att bara få sitta och umgås med dom...saknar dom så <3

Har haft en bra dag på jobbet och nu ska jag njuta av en skön söndagskväll som börjar med "Dokumentär: Mord" på 9:an som idag handlar om en kvinna som mördade sin make med 193 knivhugg i "självförsvar"...hon påstår att han misshandlat hemma fysiskt och psykiskt i flera år...men aldrig gjort en enda anmälan eller pratat med någon om det förutom systern...ja...jag har iaf lite svårt att tro på att man knivhugger någon 193ggr i självförsvar :O

Och så väntar det två lediga dagar...då ska det slappas och tränas...precis som jag vill spendera mina lediga dagar :D

Trevlig söndagskväll folks...pussar och kärlek <3

Susan Wright som knivhögg sin man 193ggr i "självförsvar"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dokumentär när den är som bäst!!!

Precis tittat färdigt på Bruce Parry's serie "Arctic"...det får en att fundera över hur vi behandlar vår planet...vi tar ju så mycket för givet och kanske inte tycker att vi inte behöver bry oss så mycket.

Jag erkänner att jag själv är inte en av dessa personer som bryr sig om miljön så värst mycket...utan ist är en väldigt bekväm person av mig...försöker iaf sortera soporna ordentligt...men är inte den som tar bussen ist för bilen...eller tar med mig kassar hemifrån för att vara snäll mot miljön...som sagt...inte så jätteduktig på det...men ska försöka bli bättre...iaf efter att jag sett hans dokumentär.

Han var hos samerna i sista avsnittet och jag blev helt galet imponerad av dem...vilka människor alltså...och så duktiga dom är på det dom gör...ja...man måste se det för att förstå :)

Vi är dokumentärs människor här hemma...det är det bästa som finns och det kan slå vilken film som helst...så är ni som oss och vill se på bra sådana så ska ni absolut se på Bruce Parry's dokumentärer...han är riktigt bra på det han gör kan jag säga...och han som person verkar vara helt fantastisk...han är lite av en idol ;)

För övrigt så har denna dag varit helt okej...ni som jobbar inom handels vet att januari månad kryllar det inte av folk direkt :/...men vi har ju en hel del tomma hyllor som ska fyllas på med saker som dimper in nu efter jul :)

Cyklade hem efter jobbet och det kändes som att jag skulle DÖ!!! Så himla kallt...kunde inte cykla så fort för hela mitt ansikte värkte...men vad sjutton...hem kom jag iaf ;)

Nu ska jag nog göra mig klar för sängen...ska upp tidigt och jobba så jag måste vara pigg och utvilad...en sak som är skönt iaf är att jag är frisk nu...lite träningsvärk här och där efter passet igår...men det är bara skönt att känna att musklerna var med igår :D

Kärlek och pussar på er folks <3



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröttheten själv!

Så trött man kan vara då!!! Är fet inte meningen att man ska vara utvilad när man varit ledig så länge!? :O

Jaja...bara att upp och hoppa...göra sig klar för jobbet och ut en promenad med killen innan man cyklar iväg då :)

Jobbar till 20:15...Goa pengar...men det är för sjutton inte roligt att jobba så sent...speciellt inte på helgerna :/...men det får gå :)

Och träningsvärk!!! Japp...så det heter duga...men så skönt det är...längtar redan till nästa pass på måndag och sen blir det tisdag också :D

Nej...nu måste jag börja göra mig klar.

Ha en underbar lördag alla :)

Pussar och kärlek <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En tanke!

Ibland blir man lite besviken på vissa människor...man tror man känner dom...men icke...blir faktiskt lite besviken.

Detta är en person JAG TRODDE kände väl...tror egentligen...eller snarare hoppas att han inte gjorde det han gjorde...eller inte gjorde...med mening...jag menar...jag har levt ihop med denna person som jag faktiskt alltid på något sätt haft mycket respekt för...har fortfarande egentligen...men besviken. Antar att människor förändras EN HEL DEL...med åren...synd... :(

Jaja...nu vet jag att folk klurar på vem det kan vara...men det spelar faktiskt ingen roll om vem det är...livet går vidare och människor förändras..vissa till det bättre andra vet jag faktiskt inte.

Hursom...nu ska jag fortsätta njuta av min och älsklingens fredagsmyskväll :)

Pussar och kärlek folks <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äcklig pizza vs. God pizza!

Blidde inga möbler ihopsatta...möbler var visst inte inhandlade än :)

Drar ist iväg och kör ett pass tillsammans med Sofie...ska bara försöka komma hel till henne utan att cykla ihjäl mig...för va sjutton va det är halt ute.

Bara en snabbis...var på lunch med kärleken och morbror Lasse...han valde Jalla Jalla som ligger på busstorget...ja, har ju aldrig varit där innan och alltid varit lite skeptiskt till stället...men hur som så gick vi dit. Ingen trevlig personal...förutom en kille som sa "smaklig måltid"...tycker jag var trevligt :)...men sen...kom pizzan...och fyyyyyy va den var äcklig...nej usch...aldrig mer och ont i magen och illa mådde jag också efter det lilla jag åt...så aldrig mer där...ananasen på pizzan var gammal också. Nej jag klagade sa ingenting utan lämnade typ hela pizzan...kanske skulle sagt något men men...kommer inte där igen iaf...kan ju dricka cola ifs om någon jättegärna vill dit ;)

Nu ska jag springa :D

Puss puss!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Redan morgon!!!

Upp och hoppa då!!!

Göra sig fin och sen ut med killen innan vi ska ge oss ut på stan...som jag skrev igår så blir det först att möta upp morbror Lasse och sen blir det lunchis för att efter det åka till Sävja och montera sängar :)

Vi har gjort en minimal ommöblering här i lägenheten...för er som inte vet så bor vi i en liten etta :)...iaf...bara att flytta sängen gör att det tar flera dagar innan jag kommer in i rätt sömnrytm igen...har så fruktansvärt ont i huvudet på morgonen när jag vaknar...mindre kul :(...men men...det ska väl lösa sig det med.

Vi letar som galningar efter en 3:a här i stan...men vi är ju lite kräsna med vart den ska ligga...sen bor vi så billigt så vi vill ju bo kvar här ett tag till iaf...så länge vi orkar hade vi tänkt ;)

I morgon är det åter till jobb...känns som jag varit ledig en evighet...var ledig i söndags, skulle jobbat i måndags med kräktes på vägen till jobbet så det var bara att snällt vända :/...i tisdags tog jag ledig för att Dimitri skulle kastreras...men icke då vi båda här hemma låg dåliga och ingen av oss kunde ge sig iväg med honom då...och sen var jag ledig ons, tors och idag...inte kul att vara sjuk när man är ledig...men hellre det än att vara det när man ska jobba :)...så ja...det blev en hel del ledigt :)...och kastreringen är btw skjuten till 1:a feb...hur ska detta gå!? :(

Nä...nu ska jag göra mig i ordning lite...kan ju inte se ut hursomhelst när man ska visa sig offentligt...hahaha >.< Ja, ni dom känner mig vet...går inte ut osminkad...eller iaf inte frivilligt ;P

På tal om något helt annat...En vän till mig hörde av sig igår och berättade att en gemensam vän till oss förlorat kampen mot cancern...40år UNG gick hon bort i helgen...livet känns bra orättvist ibland...hon lämnade man och barn. Vet att du finns där uppe och himlen har fått tillbaka en stjärna som dom för 40år sen lånade ut till oss här. Må du vila i fred U <3

Ha en underbar fredag folks så får vi se om det blir någon mer uppdatering.

Pussar och kärlek <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Natten är här!

Nu är det allt dags att sova...suttit med min nya padda hela eftermiddagen...men så är det alltid tycker jag...man måste ju lära sig allt på den, ladda hem alla coola appar och spela lite spel...klart...har ju hunnit med en massa annat...pussat på min fina man emellan och lagat mat..samt ätit den ;)

Sen har jag pratat massor med lillsyrran och mamma...typ halva eftermiddagen...tänk vad bortskämd man blir bär hon är hemma i Sverige...man kan ju prata hela tiden!!!

I morgon är jag ledig då med...ska ner till stan med kärleken som ska göra några ärenden...sen blir det väl en mysig lunch för att efter det åka och hjälpa morbror Lasse och mormor Morris som ska flytta och behöver få sängar ihop monterade :)

Sen blir det nog häng hemma med kärleken igen...vi har inte mått så bra ingen av oss...halvsula och hängiga...fortfarande lite...vilket har gjort att vi inte kunnat träna något...lite ledsen i ögat över det...men hellre att vi blir helt friska först så det inte blir värre ist :/

Nej...nu ska jag sova...skriver mer i morgon och uppdaterar lite om vad som hänt sen senast jag skrev här ;)

Pussar och kärlek som vanligt på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

IPad!!!

Gör ett försök att göra ett inlägg med min nya fina IPad som jag gått av älskling <3

Har inte bloggat på länge men nu lovar jag att komma igång...min bärbara dator har ju varit helt omöjlig så jag har verkligen inte orkat starta upp den varje gång och vänta...vänta...vänta...tills den är igång...man bara orkar inte ;P

Men nu så...med min nya fina IPad ska jag uppdatera bloggen mycket oftare...det har ju hänt massor sen man skrev senast...så jag säger...GOD FORTSÄTTNING alla underbara där ute :D

Puss och massa kärlek till er alla så länge <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()