Ett Uppdrag!

Har ett uppdrag i svenska att lämna in och i detta uppdrag ingår att göra ett blogg inlägg...en beskrivning av mig själv och så en liten kortis om pluggandet osv, så, här kommer det. Bara så ni vet varför jag skriver detta inlägg :)


Detta är min presentation:

Är en tjej som i år fyllt 31 år. Född i Sverige, har en boliviansk far och svensk mor så jag har lite latinamerikanskt utseende, lite mörka drag och så mörkt hår. Har även ärvt det latinska temperamentet av min far, likaså hans sociala sida.

Kommer från Jönköping och har bott där när jag inte bott i Bolivia.

Flyttade till Uppsala för två är sedan och trivs jätte bra. Staden är mysig och människorna väldigt trevliga. Har syskon och syskonbarn som bor kvar i Jönköping som jag saknar och försöker hälsa på så ofta det finns möjlighet till det.

Bor tillsammans med min sambo Niklas och våra två husdjur, vår hund Dimitri och katten Maximilian i en etta här i centrala Uppsala. Det fungerar bra så länge då vi båda är studerande och inte behöver så mycket mer plats.

Mina intressen här i livet är träning, musik och det sociala livet. Träningen tar en hel del av min tid, den får mig att må bra både fysikt och psykist då jag kan fokusera på bara det när jag är på gymmet. Min sambo och jag delar detta intresse vilket gör att det blir kvalitets tid för oss tillsammans också. Min familj betyder också väldigt mycket för mig, kanske också ett latinskt drag då familjen är nr1 i denna kultur.

Målet med mina studier är att kunna studera vidare till sjuksköterska och efter det vidare till barnmorska vilket jag länge haft som mål men inte riktigt tagit tag i, men nu gör jag det och jag är mer motiverad än någonsin.

Har tidigare alltid tänkt att jag ska jobba med musik, men för några år sen så bestämmde jag mig för att musiken får vara min hobby och barnmorska var det som stod näst längst upp på min lista av vad jag ville bli, så nu är jag på väg.

I denna kurs vill jag, som i de andra kurserna, göra mitt bästa och få bra betyg så jag fortare kan nå mitt mål som jag har med studierna.

 

That's it...Ha en trevlig kväll folks :)

Kärlek ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snabbis!

Mamma är nu hemma...och...blir lite ledsen när jag ser hur svag hon är...men hon är if på bättringsväg och vi hoppas nu på att hon får den hjälp hon behöver...skönt att ha henne hemma iaf ♥

Igår så vart vi i Stockholm och lämnade av henne hos gammelfaster Gudrun...hon ska nu vara där i några dagar, sen kommer brorsorna och hämtar henne...då ska vi försöka åka ner till Stockholm igen så vi kan träffa dom lite.

Efter att vi lämnat av mor så bar det hemåt...lite vila och sen iväg med älskling till mormor Morris...dom skulle ut och äta...jag skjutsade dom till restaurangen och sen åkte jag och hämta min darling Johanna och Malin. Hem till oss för tjejkväll...tjöta, gott dricka och lite singstars innan det bar iväg till Flurran och möta upp Charlotte, Malena och co för lite shake!
Efter en väldigt trevlig kväll med girlsen så åkte jag hem till kärleken...kröp ner bredvid honom i sängen och somnade i hans armar...underbaraste känslan ever...som jag älskar denna man ♥

Nu ska det pluggas...två viktiga uppdrag som ska lämnas in senast i morgon midnatt...har skjutit lite på det så nu får jag skylla mig själv!

Älskling är på jobbet nu...ska hämta honom sen...då blir det hem...laga god mat...mysa...och sen...plugga igen...japp...få se om vi hinner med en film emellan...kan ju behöva en liten paus ;)

Hoppas ni får alla en trevlig helg.

Kärlek ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oj!

Vad det väcker reaktioner att skriva det man har på hjärtat...ibland så skriver man inte allt...och det kanske är bäst så...räcker att saker och ting diskuteras här hemma...här vet jag att vi inte blir osams aif...och även om vi tycker olika så har vi väldigt stor respekt för hur den andre tycker eller tänker.

Tack alla för era åsikter...och som jag tidigare sagt...så respekterar jag era åsikter och hoppas på att få samma respekt tillbaka...om inte så är fallet så kan jag inte mer än beklaga...jag vet vad jag står och fortfarande idag efter alla diskutioner osv så står jag fast vid det.

Allt blir inte riktigt som vi tänkt oss här i livet...men jag är oehört glad över mitt liv och hur vi har det här i Sverige...även sjuka...finns personer i min närhet som är väldigt sjuka så det är inte så att jag är helt borta i hur dessa människor har det...men still så har vi ett underbart Sverige om vi jämför med många andra delar av världen...som Bolivia där jag bott i många många år...där kan vi snacka om att hoppa på den som ligger...och vill ni uppleva riktiga orättvisor så är det dit ni ska...men även där finns det lyckliga människor som försöker göra det bästa av sin vardag och blickar framåt ist för att stampa på samma ställe och älta skiten fram och tillbaka.

Jag är stolt över mitt Sverige och jag vill som alla er andra att vi ska kunna leva ett tryggt och gott liv tillsammans med våra nära och kära.

Undanbeder alla politiska kommentarer ni gärna vill skriva...det räcker nu.

Kärlek


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ska jag skämmas och gå och dö??!!

Blir uppriktigt sagt trött på folk...har gått och retat upp mig hela dagen över alla inlägg på facebook...detta kan verkligen inte vara sant!

Jag förstår verkligen om du/ni verkligen ville att Röd/Gröna skulle vinna osv...inte ville vi heller att SverigeDemokraterna skulle komma in i Riksdagen...men...nu är det så att Röd/Gröna inte vann och att SD kom in i RD...måste man hålla på att hata alla som inte tyckte som just dig /er??!!

Jag läser några av mina vänners statusar och det står allt möjligt skit om mig...ja...om MIG...för jag röstade på Alianssen...ska jag då gå och lägga mig och dö typ?! ...Eller just det...jag får inte heller gnälla över något...och jag ska skämmas om jag går förbi er osv?!...Van FAN har jag gjort dig/er?!...Jag tror och hoppas på ett bättre Sverige...precis som du/ni...men bara för att jag inte tycker som dig/er så är det fel?!

Vad om det hade varit tvärtom? Ja...jag hade kanske tyckt att det va synd att Alianssen inte vann...men...jag hade ändå respekterat att folket har sagt sitt...mina medmänniskor...mina vänner...inte hade jag bett dig/er skämmas för det eller bett er gå och dö eller något annat av allt det ni skriver på facebook och bloggar!

SverigeDemokraterna kanske inte är så brighta eller så bra...men vem har sagt att inte dom får ha en åsikt...och nu är det så att det är fortfarande folket som röstat in dom i RD...ska jag då hata dessa medmänniskor för det...är jag då bättre människa än dom?

Jag hoppas på att det blir bra allt detta...på att dessa män och kvinnor som valts in till RD gör sitt jobb och att dom gör det bra...jag är inte så värst insatt i politik...men jag vet ta mig fan vad DEMOKRATI betyder...och det är inte det ni alla talar om iaf!

ARG!...Ja...det är jag...för att jag trodde att det va ok att vara av en annan åsikt än din/eran...för att jag trodde vi va vänner ändå...men aldrig har mina riktiga vänner bett mig dra och dö eller skämmas för den jag är och det jag står för...det är inte en riktigt vän!

Tack och hej!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Val!

Japp...dags för val och jag har gjort mitt...va och röstade och röstade på det partiet som passar mig bäst och som jag känner mest förtroende för...mer behöver jag inte säga...och ingen annan heller...är så glad för att vi har möjligheten överhuvudtaget att rösta på det vi vill....att det är min rätt som medborgare...gjort är det och glad...nu hoppas vi bara på att det blir rätt som vinner...för vi vill ju i slutändan alla samma sak...ett tryggt och rättvist Sverige...tyvärr så är vägen dit krokig...och tyvärr kan inte alla få som dom vill...men hoppas på att så få som möjligt ska behöva lida i onödan.



Haft min första presentation i Samhäll...grupparbete om just politik...om valet...det gick jättebra...var riktigt nervös innan presentationen...och jag tror det är bra...för då presterar jag nog bättre...går in för det....och det lönade sig...det gick jättebra...men betyget får jag på måndag...hua...nervös...men i detta fall kan jag inte göra så mycket.

Träningen har hamnat lite efter nu när det varit så mycket i skolan...men tar igen det när jag hinner...och jag ökar fortfarande i vikter...så jag är nöjd och glad :)

Kommit fram till att jag hatar att köpa kläder just nu...har gått ner i vikt en del...typ över 8kilo dom senaste 4månaderna...i bra takt samtidigt som armarna och rygg och ben osv blir biffigare för att jag bygger på muskler...ja...och det är där problemet är...kläder görs till smala tjejer utan muskler tydligen...eller mycket mindre muskler...köpte en jacka som verkligen var nödvändigt...ja...den passar perfekt...om jag inte råkar spänna mig...för då typ spricker det i armar och rygg...men tar jag större storlek så sitter den som en säck potatis runt midja ...då ser man ju gigantisk ist eftersom man är bred upptil...himal skit då...bara att bita ihop och fortsätta leta...hittade dock en som va ok...men det va det...och så har man en karl som bygger och...ja...han har samma problem med kläder...ja ja...kläderna är som sagt gjorda för smalare varianten av people...får väl skylla oss själva för att vi bygger...få börja sy egna....hahahaha....jag menar.....jag som är såååå duktig på att sy...hahaha.



Sitter och lyssnar på India Arie och hennes skiva Voyage To India älskar denna kvinnas röst...och diggar hennes musik...skön söndags musik...försöker ladda lite inför veckan som kommer...har ett stort prov i Samhäll och två uppdrag som ska lämnas in i Svenska och Engelska...ja...som sagt...en hel del...det är så skönt att ha träningen också...den gör att jag har annat att fokusera på under dom timmarna som spenderas på gymmet...så man får lite distans och hinner hämta lite nya krafter :D



Är så lycklig över denna fina man Gud sänt mig...han är min andra hälft...han som fattats mig...han som har det lilla extra som gör mina dagar till dom lyckligast och finaste...han som vet vilka ord jag behöver höra när jag är nere eller lycklig...jag är hans Trix...hans Pelskling...hans Majlöv...hans alla dom där fina sakerna han kallar mig för...och jag är hans stora kärlek och han min...vi är så lika och så olika...vi är starka tillsammans och vi är ETT...han är min och jag är hans...nu och för alltid ♥


Maximilian i sin älskade saccosäck ♥


Dimitri hittade bästaste klädhögen under städnings stunden...nästan så man ville låta klädhögen ligga kvar...men icke...söt är han iaf ♥

Våra bebisar mår också prima här hemma...det går bättre och bättre...Max har fått ny kattlåda...en stängd sådan...han har haft en öppen tidigare...men nu är den stängd och med lucka och allt...och det har gått hur nra somhelst...dom är så duktiga våra bebisar...lite jobbigt bara när dom ska äta varandras mat när ingen av dom tycker det är ok att den andre gör det...men men...det går iaf :)

Nu dags för soffan och valvakan så fort mannen spelat färdigt...och så lite matlagning också :)

Blululu folks och önskar er alla en underbar vecka full av kärlek och lycka ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Plugg, plugg och mera plugg!

Mmm...det är precis så det känns just nu...och lite trött är man...det blir lätt att allt hopar sig :/


Niklas, Johanna, Victor och Timpan :)

Förra veckan vart det en lugn vecka...plugga, mysa med älskling och så lite fest på lördagen här hemma med vänner...kunde inte bli bättre.
På söndagen så skulle lilla Taz...Niklas lillasyster åka hem igen till Lund...så vi bestämmde oss för att köra henne till Arlanda...och så passade vi på att åka lite tidigare så att vi kunde ta en fika med henne...det blev McDonalds...så gott så...och så trevligt...hon är så go lilla Taz och hon saknas här ♥


Niklas, lillebror Nadim och lilla jag :)

Annars som sagt är det ju plugga som gäller...har presentation av ett grupparbete vi har gjort i samhäll på onsdag...det känns sådär...inte sååå förberedd...men ska försöka bli hyfsat klar...och så har vi prov på onsdag nästa vecka...just i samhäll...måste plugga plugga plugga...sen så har jag prov i svenska och engelska nästa vecka med...så ja...man kan säga att det är lite fullt upp :/

Men det går bra faktiskt...trots allt som måste göras...jag trivs jätte bra men det känns som att det sociala livet kommer i kläm...och jag hinner med att höra av mig till allt och alla och ännu mindre träffa dom...jag tycker det är så tråkigt...är ju en väldigt social människa av mig och jag behöver träffa vänner...men jag försöker iaf på helgerna.
Är spå glad att jag har Niklas...att kunna skratta och bara vara vissa stunder är så viktigt när jag tar små korta pauser ifrån pluggandet...och han gör mig verkligen glad...som jag älskar denna man ♥

Är så sjukt trött heeeeeeela tiden...fattar inte...Johanna och jag pratade om detta och hon känner precis likadant...det måste vara vädret...och för min del pluggandet också...otroligt vad trött man blir på att bara sitta och koncentrera sig på lektionerna.
I samhäll så har jag en klasskamrat som heter Cleo...en go tjeje som jag delar bänk med...hon får mig att skratta en hel del på lektionerna...så då håller man sig bra pigg...men måste verkligen säga att jag har otorligt bra lärare i både samhäll och matte...dom är himla goa och duktiga på att lära ut...distans kurserna är ju lite anorlunda...där får man klara sig själv...man har ju dom till hjälp om det behövs...men det är ju mycket eget ansvar som gäller.

Annat roligt...nästa vecka kommer mamma...sååå mysigt...och så kommer pappa också....det ska bli så roligt att få träffa dom...och så ska Niklas få träffa dom för första gången...det känns lite pirrigt...men är inte särskillt orolig...Niklas är en underbar person på alla sätt och vis och mina föräldrar är inte så krångliga...lite speciella men that's it...jag är ju också lite speciell och mig älskar han så ;)

Hmm...dags att sätta sig och räkna lite tror jag...eller samhäll...ja...båda behövs :)

Bild på nyduschad bebis kommer här ;)



Natti folks och massa med kärlek till er alla ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu så!

Nu börjar det arta sig här...fortfarande lite saker för mycket här och där...men det är städat, man kan ta sig fram och behöver inte skämmas över hur det ser ut när det kommer folk :)
Igår vart det träning...och det blev ett bra pass...ökade i knäböj till 90kg....känns väldigt bra...och kilona fortsätter att rasa trotts att jag bygger muskler...så det känns ännu bättre :)
Förutom träning så var det upprop på Hermods kurserna...dom kurserna jag pluggar på distans...och det är två...känns som att det nu blivit en hel del och det kommer nog bli lite jobbigt men jag vet också att jag kommer klara det...för ni anar inte hur taggad jag är...känns hur som helt fantastiskt.
Livet flyter på helt underbart...vi vår lägenhet som vi bara älskar och super trivs i och vi älskar varandra och har det helt underbart...våra djur verkar trivas bra och så plugget...ja...har det sååå bra...och jag är såååååååå lycklig...vill aldrig detta ska ta slut.
Igår pratade jag med en kär vän som jag inte pratat med på flera månader...som jag saknar henne...fick den underbara nyheten om att hon och hennes man väntar bebis...kan ju inte bli bättre...vet inte om det är officiellt så jag vill inte skriva hennes namn...det får jag fråga sen...glömde fråga det igår....men va roligt det ska bli...en liten knott...så glad för eran skull vännen...nu blir det att man kollar efter saker till bebisen överallt...haha...så kuligt ju...och vi pratade vagn igår...det är ju ändå det roligaste av alla grejer som måste inhandlas...hehe...men åååh så kul...ni kommer bli sådana underbara föräldrar...det vet jag ♥
Idag skulle jag ha lunchat med David men fick ställa in det...har inte blivit färdig med matten som jag ska vara färdig med till idag...känns jätte tråkigt för jag har inte träffat honom på länge men jag håller tummarna på att han kommer igen nästa eller näst nästa vecka och jobbar här i Uppsala...då ska vi minsann luncha :)
Nej...nu ska jag fortsätta med matten :)
Ha en bästans dag folks och massa kärlek till er från Trixen med family ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett avslutat kapitell!

Kan man se det så fast det egentligen var för länge sedan? Ja...ett nytt avslut...för nu har alla mina grejer flyttats ut från familjen Hellgren...Jobbigt? Nja...tyckte det var lite jobbigt idag...för mina före detta svärföräldrar är så underbara och jag kommer verkligen sakna dom...Tack för allt fina Eva och Bosse...Eva...kommer sakna dig otroligt mycket...speciellt våra julfrullar...tack för allt Eva...jag älskar dig fortfarande och du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta...och...ja...jag kommer ringa dig då och då för att kolla hur du mår...måste ju veta att du mår bra...största pussen och kramen till dig ♥

Idag har vi haft fullt upp...en jobbig och underbar dag...vi har då flyttat det allra sista och där med är flytten avslutad och klar...vi har varit på tippen två omgångar med fullastade släp...nu är det bara några lådor som ska gås igenom som vi tagit hem...men det tar vi när vi hinner helt enkelt...inga måsten liksom...så tack svärfar för lån av bil och Tack OkQ8 i Valsätra för mycket bra service...alltid lika trevliga där :)

Efter flytt så begav vi oss till Stockholm-Ekerö-Kaggeholm för att träffa moster Rose-Marie och kusinerna Christian, Robin och Emely...det tog en bra stund att hitta dit...men efter typ 2½ timme så var vi framme...och så underbart att få träffa dom...har ju inte träffats på bra länge...och så fick Niklas träffa dom också...efter att ha umgåts en stund inne hos Mempa som ska plugga där och alltså bor där...så åkte vi till närmaste lilla håla och käkade pizza hela gänget...mycket trevligt och gott :9

Måste bara lägga upp en bild som jag hittat på mina yngre syskon som jag bara har träffat en gång...dom vet inte om att jag är deras storasyster...dom kan varken svenska och vet inte heller om denna blogg eftersom dom inte vet vem jag är så det kan nog inte vara någon fara...men dom är så fina...måste lägga upp den bara :)


Marcos och Marianna ♥


Marianna och Rossana ♥

Nu ska jag faktiskt sluta skriva här för min underbare man ligger på sängen och kollar på tv...ska krypa ner bredvid honom och låta honom hålla om mig ♥

Massa kärlek till er alla ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jaha...

...får klagomål på dålig uppdatering...men det är såååå mycket just nu med skola och alla flyttar som inte blivit färdiga...men här kommer en liten uppdatering iaf :)

Saker och ting flyter väl på...men det är ju lite man ska hinna med.

Skolan går jätte bra...trivs hur bra som helst och bara njuter av att vara student :)

Förra fredagen var vi...får  barnvakt...vi hade änglarna här...och dom sov över...vi hade jätte roligt, vi va ute en hel del och lekte, och så hade vi myskväll med pannkakor, glass, chips och film...kunde inte blivit bättre...och så sen mysig frulle på ett fik, tjejerna jag och Anki...Niklas jobbade...nästa gång ska vi bada i badhuset när vi har dom...och det blir nog snart...dom bara älskar Niklas så det känns jättebra att kunna ha dom här nångång ibland...saknar ju dom en hel del ♥


Amanda sötnos ♥


Och Emilia hjärtat hjälpe mig i köket ♥

Förra lördagen hade vi våran Nalle-kräftskiva...bra mysigt var det...umgås och bara ha sjukt trevligt...kan inte bli bättre...så tack för alla som var där :)
Efter hemma sittningen så drog vi till ett ställe som heter Skeppet...det är en båt som ligger i vattnet som är ombygd till typ krog...tre våningar varav två under vatten...vi mötte upp Niklas kompis Marcus och så va Nadim med oss...det va mycket trevligt...lagom lugnt...efter det tog vi en promenad hem och konstaterade starkt att sommaren ÄR över...höll på att frysa benen av mig i min korta kjol...tur att jag hade stövlar iaf :)


Fina Carro och jag...kanske ska blondera mig?!


Niklas lillasyster Nadia hade nollning...gissa vad temat var? ;P


Kräftor och pajer var det...sååå gott :9


Pernilla kom förbi en sväng :D


Det blev en prova peruken kväll...hihi...här Niklas lillebror Nadim :)


Och så Tim i fin frisyr såklart ;)


Niklas yngsta lillasyster Natascha som precis flyttat ner till Lund va här och hälsade på :)


Kim gjorde "kall" avocado paj ;)

På söndagen så lånade vi svärfars bil och hyrde en släpkärra för att flytta ut alla mina grejer från rummet jag hade...vi packar släpet och bilen full och beger oss iväg till lägenheten för att lasta av allt som skulle hit...sagt och gjort...sen vidare med ett släp fullt med saker som ska slängas på tippen...tror vi va lite trötta den dagen...för vi kollade ju aldrig öppetiderna...det va ju stängt...ja...så det va bara att åka tillbaka till lägenheten hit och lasta av all SKIT som egentligen skulle slängas...och det står fortfarande kvar...för vi har inte hunnit låna bilen igen och fixa.
Andra flytten skulle göras igår...men då...ja...vi drog till gymmet på morgonen och när jag skulle göra rodd och dra upp stången från golvet så halka den lite...verkligen minimalt...och ist för att släppa och låta den falla till marken så gör jag något konstigt och sträcker min rygg så in i ...ja...ont har jag haft...kunde knappt gå igår...hade ont till och med när jag andades...så...det blev ingen flytt igår...men det får bli det i morgon...ska då hämta allt som stått kvar hemma hos Christer fast som nu mera står i Hans föräldras källare...det mesta ska dock slängas så det blir inte värst mycket att ta hit...och tur det...vi får ju inte plats med så mycket mer.


In med skiten i lägenheten då eftersom tippen var stängd :/

I förrgår hade jag en liten break från studier och flyttande och ist träffade bästaste Johanna för en fika på stan...ibland behöver man prata av sig och få höra lite skvaller också...hihi...bra mysigt var det iaf...tack för att du finns vännen ♥

Över till annat så har min lilla skrutt China fyllt hela 20 år...min lilla ängel som hunnit bli så stor.

Kommer aldrig glömma dagen du föddes min fina...bästa dagen ever...att få se dig växa upp...att få varit en del av ditt liv...alla skratt, gråt och alla gånger vi bråkat...inte en endaste gång har jag älskat dig mindre utan tvärtom...älskar dig så mitt hjärta...och jag saknar dig så enormt mycket.
Vi har haft så roligt ihop...att ha fått vara "mamma" och syster på en gång har inte varit lätt...för vi båda är sååååå viljestarka men samtidigt så är vi båda lika känsliga...vi har inte kunnat vara arga på varandra längre stunder utan det har gått över lika fort...för jag måste få hålla om dig min skrutta och få pussa på dig och tala om för dig att jag älskar dig...kan ju inte riskera att du glömmer det ;)
Du fattas mig varje sekund som går utan dig och min högsta önskan här i livet är att vi kan vara på samma plats tillsammans igen...för jag känner mig inte riktig hel utan dig...du är en del av mig och jag älskar dig till himlen och tillbaka flera gånger om ♥


Du fattas mig ♥

Nu ska jag röja lite här så jag får lite gjort medan älskling är på jobbet...man kan göra lite som man vill när han inte är hemma och kan säga ifrån...hihihi...nejdå...vi är nog rätt så överens om hur vi vill ha saker och ting :)

Här får ni en ny låt som jag lyssnar på konstant nu för tiden...alltså...dessa danskar gör bra musik faktiskt ;D



Ha en skön lördag allihop :)

Kärlek ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()