Orka orka orka orka orka orka...

Usla, ynkliga människa!! Enligt mig så existerar det tre av denna sort...om det finns fler så har jag inte träffat dessa...glad för det!

En av dessa är raderade, den andra spelar faktiskt ingen roll...men den tredje...har jag försökt radera läääänge...just för att denna person är som den är...och något som denna person också är...det är...SJÄLVISK!!

SLUTA! LÄGG AV! LÄGG NER! Är du inte nöjd snart??!!...Hur länge till ska du hålla på??!! Att du bara orkar!!!
Men vet ju att det inte är någon idé detta ens...för du fattar ju ingenting tydligen...gaaaaaaah...ja...detta gör mig så sjukt arg...sorry ni andra som får läsa det...MEN...bara så du vet så det enda du gör är att göra mig arg en stund...men sen så är det inte mer än så...för jag vet var jag står och det står jag för...och jag är bra lycklig över mitt liv...men tydligen inte du som har detta behov över att lägga sådan otrolig energi för att försöka göra mig ledsen...du kommer ingen vart med det...bara så du vet...för snart är det ändå glömt för min del....så...nu går vi vidare till roligare saker :)

Igår så hade våran pulka kväll...suuuuuper mysigt....så underbart det är att spendera tid med sina fina vänner :)

Först iväg till backen i Sunnersta med gänget...vi klämde in oss i bilen Pernilla, Victor, Tim och jag + två madrasser, två tefat och en katt...haha...en porslins katt ;P
Vi åkte och åkte...upp och ner...ner gick det fort och upp var jobbigt...men så kul det var...inga brutna ben heller...vi klarade oss bra alla :D


Glad Pernilla :)


Åkte tefat på mage...inget att rekommendera...men kul ;P


Glade Victor :)


TimTim och den berömda katten :)

Sen blev det hem till Pernilla för varm choklad, nybakta pepparkakor och spel...mycket trevligt måste jag säga...så tack mina fina vänner för en super måndags kväll :)

Idag så vart det skola...fick tillbaka mitt matte prov och jag fick VG...glad...för jag trodde verkligen inte det hade gått bra...men det hade det...så nu...plugga järnet till nationella provet på torsdag nästa vecka :)

Efter skolan så drog vi till Gränby Johanna och jag...blev lite inhandlat på Lagerhouse...så det blir extra fint här hemma :)




Vi handlade lite käk och så lite fika...drog hem till Johanna...lämnade grejerna och tog med oss en pulka till dagis för att hämta barnen...sååå glada dom blev..och så träffa man en av dagisfröknarna som blev super glad över att se en...glad man blir då...som jag saknat dessa små änglar...ja...och så drog vi hem dom i varsin pulka :)
Mys, bus och lite tjejsnack...precis som det ska vara ♥

Nu sitter jag hemma med mannen min..ska snart göra färdigt ett uppdrag och sen blir det att plugga matte...men först har mannen lovat mig potatissoppa...han vet att jag bara älskar det...så...lite bortskämd är man allt ;)

Nu till pluggandet folks...

Lots of kärlek till er alla ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Snabbis!

Blir bara det...måste snart dra och hämta kärleken på jobbet så han slipper frysa ihjäl på vägen hem.

Sitter med mitt engelska uppdrag som ska bli färdigt idag så jag kan skicka det...hatar att min bärbara inte är användbar just nu :(...men uppdraget skickas in idag senast i morgon :)

Helgen var lugn...bara hemma mys med mannen min...i lördags så hade vi Pernilla här på middag...och en film på det...vi hade super mysigt...tappat lusten att festa en del...eller...vi har ju en hel del plugg typ hela tiden...och om inte det så är det jobb...plus...att man får ut så mycket mer av att vara hemma och umgås med vännerna än att springa på krogen full...kan vara kul att gå ut någongång ibland...men det blev lite väl mycket och nu är det bara skönt att vakna upp på söndagarna utan huvudvärk :)
Sen har vi det så mysigt älskling och jag så det är liksom inget vi tänker på liksom...vi bara njuter av att vara hemma i vår super mysiga lägenhet med våra gosiga bebisar...ja...vi har det bra :D

Igår vart det träning med Pernilla och Fredde...i morse så drog vi till gymmet igen Pernilla, Tim och jag...körde ett lagom tungt pass...trivs så himla bra på gymmet...och efter att knappt varit där förra veckan så längtar jag typ dit hela tiden...träningsnarkoman...nej nej nej...bara lite tränings freak...hihi ;P

Efter att jag hämtat mannen min så ska vi dra iväg ett gäng som består av Pernilla, Tim, Victor och mig tiöö pulka backen i Sunnersta...det blir pulka åkning för hela slanten...ska bli såååååå kul...och så blir det varm choklad efter det...det ska bli himla mysigt faktiskt...måste släppa studierna vissa stunder för att hinna andas...och klart man gärna gör det med vännerna då...kan inte bli bättre.

I morgon blir det att åka iväg till Länna och umgås lite med min bästaste Johanna och tjejerna....längtar så....saknat dom alla tre såååå mycket...nu ska det tjötas och lekas :D


Min knäppa lilla familj ♥

Nu ska jag iväg och hämta mannen som gör mig till den lyckloigaste på denna jord...han som jag vaknar bredvid varje morgon och inser att jag är hel...med honom i mitt liv är jag hel...Älskar dig så Niklas....till himlen och tillbaka...och en sväng till Rasbo ;P

Btw...här får ni lite jul ♥



Stor PUSS KRAM och MASSA KÄRLEK till er alla ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppdrag!



Yttrandefrihet och Tryckfrihet?

För oss är yttrandefrihet och tryckfrihet en självklarhet som är en del av våra grundlagar. I andra länder som Egypten så får man inte använda media fritt som vi gör här i Sverige.

Att yttra sig om presidenten och hans familj kunde för några år sen och även idag,  innebära att hamna inför rätta och tom med få sin arbetsplats avstängd.

Idag så ägs en hel del media av privatpersoner tack vare att USA pressade regeringen på att förbjuda dessa. Att vara journalist och äga någon slags media är inget lätt arbete, det gäller att vara på alerten så att inte folk från regimen kommer in och köper en del och blir delägare för företaget så att de då har makt att stoppa fakta och information om regeringen, presidenten och hans familj.

Hisham Kassem är en av alla dessa journalister som har fått stå ut med trakasserier och attacker från regeringen mot oberoende media. Han är grundaren till Egyptens största oberoende dagstidning. Inom kort tid så öppnar han lokalerna till ett modernt mediehus helt oberoende av politiska eller ekonomiska intressen. Det blir både radio- och tv-studios och så ska tidningsredaktionen hålla till i samma byggnad med.

Han har flera villiga investerare men han är väldigt noga med vilka han väljer då det ska vara oberoende. Han vet om riskerna, han vet om makten regeringen har och han vet om andra journalister som råkat illa ut på grund av uttalanden de gjort.

Hisham Kassem säger också: Vi ska rapportera allt som går att styrka och som berör människor.

Källa: Sydsvenskan/Världen

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Något att tänka på!

”För allt du hatar hos dig själv – förlåt dig själv.
 För allt du älskar hos dig själv – förlåt dig själv.
 För allt du skäms över.
 För allt du vill dölja.
 För allt du vill visa upp.
 För allt som inte blev som det skulle.
 För allt du är.
 För allt du ville vara.
 
 Förlåt dig själv.”

 

Detta är inledningen i boken En Komikers Uppväxt av Jonas Gardell.

 

Vet inte hur många gånger jag läst det, tycker hela boken var riktigt intressant och mycket fin, mycket sorgsen också. Men hela tiden kom jag tillbaka på detta citat, tycker det är så fint, så starkt, så djupt, så tänkvärt.

Tror att vi alla behöver läsa igenom detta då och då för att påminna oss själva om att vi måste förlåta oss själva för att gå vidare från vissa kapitel i våra liv. Vi behöver bli mer ödmjuka mot oss själva.

Det är mycket lättare att förlåta andra än oss själva, men att förlåta oss själva borde gå före, jag tror vi alla skulle må mycket bättre av det.

 

En tanke bara.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Såååå trögt :P

Det går verkligen trögt med mina uppgifter...gör massa annat också under tiden...skulle verkligen passa som hemmafru...älskar ju att gå runt och pyssla...men det enda som jag gjort idag var att baka...var bara tvungen...en liten paus från pluggandet...men får hela tiden säga till mig själv att jag inte har tid med en massa annat som jag vill göra...måste plugga...skriva på mina uppdrag.



Nu tar jag alltså en liten paus från det...ska ställa mig och laga lite käk till mig och mannen...han kommer alldeles strax hem från jobbet...det blir ärtsoppa och mina nybakta gifflar...ska bli så mumsigt så :D

Till slutprovet i SV måste jag hålla ett föredrag i något ämne som ligger mig varmt om hjärtat...jag har valt familjen...och jag kallar den Familj på Distans...något som verkligen ligger mig varmt om hjärtat...ett ämne som jag och min familj får uppleva...och många andra för den delen...men berätta hur det hela fungerar och framför allt alla känslor och hur människor tar sina familjer för givet oftast...det är ju som man brukar säga...du saknar det inte förän det är borta...i detta fall är dom inte borta...men väldigt långt bort...så jag hoppas det går bra iaf :)


Här min fina lilla mamma och jag på väg till Bolivia förra året ♥

Pratat med lilla mamma idag som inte mår något vidare...blir så himla orolig men jag vet ju att hon har de bästa läkarna och att hon får den vård hon behöver...men nu är hon förkyld och har feber också...vilket inte är så bra med tanke på att hon redan är svag som hon är...så i morgon ska hon in till läkare fick jag precis höra...någon infektion i lungorna...hmm...ber för min lilla mamma och tänker på henne hela tiden...ringer henne konstant också...hehe...hon påpekar det lite då och då...det är aldrig så att hon hinner ringa först...haha...men det är ju bra...slipper hon anstränga sig och slå numret menar jag ;)
Älskar dig lilla mamma ♥

Till något vääääldigt roligt så har min fina bloggvän Madde och hennes Henke fått en liten Cajsa...sååååååå glad för eran skull...ni kommer bli underbara föräldrar och detta lilla knyte kommer aldrig behöva törsta efter kärlek...önskar er all lycka i världen verkligen...from the bottom of my heart ♥

Nej folks...tillbaka till skrivandet :)

Kärlek i mängder till er alla ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En liten paus!

Behövde det nu...så jag kan andas lite...min huvudvärk it's killing me...har det typ varje dag också...lagom kul...men ska vila mig nu i två dagar då jag inte har skola och sen ska jag jobba helgen...men min vila blir att plugga...men det gör inte så mycket...bara jag inte ger mig ut och håller på med en massa annat :P

Ligger hemma och pluggar...ska snart dock laga lite god mat tills när älskling kommer hem från gymmet...har verkligen dåligt samvete för att jag inte varit på gymmet på flera dagar men...jag hinner inte liksom...inte just nu...blir bara mer stressad...för jag vet ju att jag inte har så mycket tid så jag måste plugga....men jag ska försöka köra två pass innan måndag iaf...kan jag känna mig riktigt nöjd efter det.

Idag kom vi fram till i klassen att vi kommer gå flera kurser till våren ihop...Bea, Cleo, Niklas och jag....det ska bli så roligt...ser verkligen fram emot det ännu mer :D


Lillebror Joakim med fru Claudia :)

Igår ringde jag till Bolivia...tänkte prata lite med lillsis...det visade sig att hon var tillsammans med lillebror Joakim och hans fru Claudia....så jag fick mig en pratstund med hela gänget...sååååå roligt...bror har jag typ inte pratat med sen jag åkte hem från Bolivia förra året...BTW...BIGGEST MISTAKE EVER...ringde honom från bilen på väg till flygplatsen eftersom han var i Chile då...och han var mycket ledsen över att jag bestämt mig för att åka hem tidigare än va det var tänkt...mådde inget vidare och lät en annan person styra över mitt liv just då...men...man ska inte gå runt och va ledsen eller sur över sådant jag inte kan ändra på...är glad över att denna person inte är en del av mitt liv längre iaf...ledsen över att det blev som det blev...alltså...ledsen över att jag inte kunde tänka klart...ist litade jag fullt på denna människa som verkligen lyckades göra allt i sin makt för att bryta ner mig till den mest trasiga människa någonsin...MEN...jag blev hel igen och nu har jag världens underbaraste vid min sida som ser mig för den jag är och uppskattar att ha mig i sitt liv...han visar mig respekt och älskar mig högt...och han vill att det ska vara vi för alltid.

Konstigt egentligen hur man fungerar...jag menar...alla tecken fanns där...alla...verkligen ALLA varnade mig för att det inte skulle sluta bra...men...man kan vara bra blind ibland...men som en vän till mig brukar säga..." What doesn't kill you makes you stronger"...och det stämmer...starkare än någonsin och lyckligare än någonsin...kan inte få det bättre :)

Nej....nu tillbaka till studier och så laga lite mat...tack till er som läser bloggen och kommenterar och mejlar...man blir glad och varm om hjärtat...massa kramar till er :)

Kärlek ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Behöver mer tid...

Det gör jag verkligen...känns som att jag inte hinner med allt som ska hinnas med :(

Kom precis hem efter att ha skrivit prov bla...tror det gick bra...men efter förra MVG:et så kände jag lite press...men hoppas verkligen det gått bra...när det gäller matte så är det så att jag oftast tycker det är för enkelt och komplicerar det för mycket...vilket då ibland blir fel...eller att det är me komplicerat men jag gör det enkelt...och då är det ju inga problem så länge man kommer fram till rätt resultat...men jag tror/hoppas det gick bra :)

Efter skolan gick jag till cvl...skickade in ansökningarna till vårens kurser som består av; MA B, SV B, NK A, NK B och medicinsk omvårdnad...ja...det blir en hel del...måndagar var värst...börjar 8:30 och slutar 19:30...så ni som tyckte att jag inte hade tid att umgås nu i höst...bara så ni vet...det kommer bli värre...ser fram emot det för det ska bli roligt med pluggandet....men så vill jag inte missa mer tid med vänner...tid som jag knappt har...och jujutsu...ja...får nog vänta till hösten...för...hur sjutton ska jag hinna med allt...nej nej...ska se till att jag klarar skolan och min vanlig träning...det är det som kommer i första hand...efter familjen såklart...det kommer gå bra...ni får hålla tummarna för mig.

Efter cvl så gick jag till city butiken och lunchade med Niklas...han jobbar idag...en mysig snabb lunch blev det och sen vandrade jag hem i detta heeeeemska väder...eller det är ju mysigt när man är inne...men icke när man är ute och går....fast våra nattpromenader med "barnen" är bra mysiga :)

Nu ska jag ringa mor och se hur det gått för henne på sjukhuset...ringa lillasyster China i Bolivia...sen ska jag bädda ner mig med skolböcker...måste skicka in några uppdrag i morgon...senast till helgen iaf...så det är bara att fortsätta plugga.


Min sötnöt China...finaste i världen...älskar dig så ♥

Ååååååh...lilla faran har startat...både igår och idag...så nu ska vinterdäcken på och sen är det bara att köra...vi chansar nog och tar faran ner till Jkpg till jul...blir nog bäst tror jag...om vi inte blir ståendes på väg ner då...men det tror jag inte...bara att hålla tummarna...vi blir nog nere i en vecka eller mer...så...måste passa på att träffa så många som möjligt :)

Nej...nu klarar jag inte riktigt av att skriva mer...min huvudvärk tar död på mig...har ont i vänstra ögat också...ja...migrän på gång IGEN...eller något sådant :(

Bye bye folks så länge

Kärlek ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Glad liten...

...Trix...mycket glad :D

Här kommer en snabb uppdatering om vad som hänt på sistone...det är rätt så sent och jag måste verkliegn sova så...

Igår hade vi våran efterlängtade thanksgiving middag...det blev en heldag med matlagning, mycket skratt, god mat i myyyycket trevligt sällskap :)
Middagen var hemma hos Pernilla och jag drog mig dit vid 12-tiden...då var det Jorun, Pernilla och jag som var där och fixade mat...senare ramlade Mats och Anna in och vi höll fortafarande på med maten...vi hjälptes alla åt med olika ansvarsområden...jag ansvarade för kalkonen Frank...det blev supeeer gott...mycket mycket nöjd med resultatet...och det får jag tacka lilla mamma för...hon som lärt mig hur den ska tillagas :)
till maten kom Niklas som hade jobbat, Nadia och så Tim som också hade jobbat...alla hade vi sen en mycket trevlig kväll med massa goda skratt...precis som det ska vara...så tack alla inblandade :)...och här kommer lite bilder ;)


Kalkonen Frank :)


Här posserar Mats och Jorun med lakan på huvuden ;P


Anna visar hur man kan vika hattar av servetten...Nadia är väldigt intresserad av detta ;)


Niklas läser nogrant upp frågan till Pernilla i spelet True or Myth


Tim vann ;D

Idag så sov vi länge...det avr sååå skönt...sen efter lite mys så tog vi tag i att göra oss i ordning för kl16 skulle vi möta upp Nadia, Nadim, Natasha och Lasse för att äta middag tillsammans på Alexander...vi firade lilla Taz som fyllt sina 18 nu...så nu är hon stor...eller inte riktigt...för oss är hon fortfarande liiiten <3
Mycket trevligt iaf...och gott...efter det drog mannen iväg och träna med Fredde...Natsha åkte tillbaka till skåneland och Nadim och jag följde med Nadia hem för att se hur dom har det hon och Jacob...vidare efter det gick Nadim och jag hem...han skulle spela tv-spel och vänta på Niklas...så vi tog en promenad från stan hem...men det börjar faktiskt bli bra kallt...inget roligt...men mysigt är det...hihi :)


Lasse ville inte vara med på bild...hihi...lilla Taz i mitten och så Nadia lika glad som vanligt :)


Nadim var också med :)

Nu istter jag här och inte mår jag något vidare bra...ont i huvet och allmänt ont i kroppen...hoppas jag kan hålla mig frisk...bara måste...har prov på tisdag i MA och SV och EN på onsdag...inget roligt alls...motivationen just nu ligger inte på topp...men måste ta tag i det :(

Blev ett kort inlägg men lite bilder iaf...kommer mer senare i veckan :)



Kärlek ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Precis som det ska vara!

Allt flyter på precis som det ska...allting är underbart...allt är bara bäst just nu...om jag skiter i att fokusera på små skitsaker som att bilen inte fungerar eller att det är kallt och att ena persiennen i köket hänger lite på snedden...äsch...sådant ska man inte slösa energi på...jag är glad för alla positiva saker och allt roligt som händer runt omkring...mår så mycket bättre av det.



Känns som att Niklas och jag har blivit lämnade ifred nu också...äntligen...men ibland tar det lite tid innan folk förstår...känns otroligt skönt iaf och ser bara fram emot vad livet och framtiden har att erbjuda oss :)

Ja...som vanligt så är det fullt upp med skolan och träningen...men det känns jätte bra...längtar en hel del till jul dock...lite ledigt men det blir en hel del pluggande då med.

Vi ska ju försöka ta oss ner till Jönköping...och vi håller tummarna för att det går vägen...kommer bli mysigt att fira med mamma, storasyster, hennes Thomas och deras två goseungar Noel och Linn...och så förstås första julen tillsammans med min underbara kärlek ♥

Pratade med mamma för en stund sen och pratade om hur vi ska göra på julafton osv...så mysigt att planera det...länge sen sist jag firade med min familj...och med mamma är det mååååånga år sen...som sagt...nu ska bara det lösas problemet att ta oss ner också ;)

Lilla mamma mår bra men det är kämpigt för henne...läkarbesök varje vecka och ibland flera gånger i veckan...de har dragit ner på vissa mediciner vilket gör att hon inte riktigt orkar så mycket...hon är helt slut efter ett besök hos doktorn...önskade jag kunde ge henne lite av mina krafter...men som jag tidigare skrivit så är hon en riktig kämpe ♥

Thanksgiving middagen börjar närma sig...eller den närmar sig med stormsteg...på fredag ska kalkonen inhandlas och så är jag ansvarig för att tillaga den på lördag...som tur är så har jag min superkock (mamma) som hjälper mig om jag glömmer något...tur att man kan ringa närsom :)
Men det ska iaf bli så kul...vi är tolv stycken och vi ska vara hemma hos Pernilla (Niklas kusin)...massa trevliga människor och gooood mat...kan inte bli bättre :D

Ser verkligen fram emot våren...plugga vidare men också börja på jujutsu...ska bli så kul :)
Som det är nu så tränar jag minst tre dagar i veckan...och försöker köra konditionspass utöver det...när jag hinner...men nu blir det två extra dagar med jujutsu...vilket gör att det blir fem fasta träningsdagar i veckan och så kanske något mer...Bea vill att jag ska följa med henne och simma en gång i veckan...så ja...det kommer verkligen bli fullspäckat med träning...och ni anar inte hur mycket jag ser fram emot det...åååh....längtar :D



Har läst ut en bok i engelskan som heter Go Ask Alice...är verkligen sämst på att berätta om en bok för jag berättar oftast alldeles för mycket...ifall någon skulle få för sig att läsa den vill jag inte avslöja för mycket...men det handlar om en tonårstjej som hamnat i drog världen...en helt vanlig tonåring från en bra familj utan några problem förutom de vanliga tonårsproblem...man får följa hela hennes resa genom hennes dagbok...så det man gör är att man läser en dagbok från början till slut...gråtit många tårar...men jag är glad att jag läste den :)

Nej...nu ska jag göra lite nytta...typ städa lite...sen blir det gymmet med kärlek, Fredde och Tim...lyfta skrot för kung och fosterland...haha.

Bye folks och massa kärlek till er ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tröttpåsen Byrén <3

Japp...det kan man lungt säga att jag är...och mannen kallar mig för det typ hela tiden....sooooo I guess att så är fallet :P

Har hunnit vara på skolan...drog till gymmet och körde ett kondispass så det hette duga...sen var det bara att vandra hem till la familia ♥

Vakna i morse och tänkte stiga upp...mannen va uppe lite före mig...då kommer han tillbaka och ordinera mig att liggga kvar...rygg och fot massage blev det...bara sådär...jag menar...hur fin kan man vara liksom?! Och så är han så söt...om han är hemma och jag ska till skola eller någonstans alls så följer han mig alltid dit och möter mig när jag är på väg hem...som sagt...finaste mannen ♥

Nu sitter han och spelar Call Of Duty Black Ops...han beställde det igår eller förrgår och det kom på posten idag...som ett litet barn på julafton...och samma här...för jag tycker också det är skit kul...så lite spela ska det minsann bli för min del med ;D

Pratade med Bea precis som idag varit på en glasskurs...japp...ni hörde rätt....GLASSKURS...hon berättade att dom hade tillgång till ALLA smaker och att dom fick smaka av ALLT...inte för att hon orkade...så hon smakade inte alla smaker...men jag menar...det måste ju ändå vara drömmen och vandra runt där bland alla dessa olika glass-smaker...men Niklas säger att jag förmodligen kommer missbruka det om jag lär mig hur man gör...hahaha....håller med...så...blir inget sådant för mig...Bea får göra till mig i sommar ist...hihi ;D

Lilla mamma har varit hos doktorn som jag skrev om i förra inlägget...dom skulle ta en bit från hennes lår muskel så dom kunde skicka iväg det för att se om dom kan hitta något. Det som i vanliga fall tar 10-15min tog en timme...hon hade så ont i benet mamma efter att de hade grävt i en timme för att hitta en liten bit muskel...hennes muskler har tinat bort så pass så hon knappt har några kvar...doktorn hade sagt att hennes muskler var som skinnlappar...min lilla stackars mamma som alltid haft så fina ben...nu är dom så tunna så tunna så...men hon är fortfarande lika vacker ♥
Nästa vecka ska hon in till en annan doktor som ska testa hennes nerver...kolla att allt fungerar som det ska...vilket det tyvär inte gör eftersom hon inte känner vissa saker...vi hoppas bara på att dom kommer på snart hur hon ska bli frisk...älskade lilla mamma ♥

Till något roligt...pratade med mor min tidigare idag...typ för tredje gången...hon satt med mormor och öppnade ett brev som mormor hade fått på posten idag...från mamma...som hon skickade den 29nov 2009....hahahaha...idag kom det fram...så nu skulle dom sätta sig och läsa brevet ihop...posten i Bolivia är fantastisk...men det kom ju fram iaf...man får vara glad för det iaf...men vi fick oss alla ett gott skratt...hahaha XD


TimTim och Pernilla är glada :D

Igår så drog bästaste TimTim och jag till Pernilla för en mys-kväll med Shrek...godis och lite vin blev det också...mysigt värre...mycket skratt :D


Glada glada glada :D

Nu börjar julruschen överallt typ...ska jobba i helgen...ser fram emot det...det är så kul när det mycket att göra...och så komma ifrån studierna lite...men nästa vecka är det bara att börja plugga ifgen för kommande prov...typ 3st näst nästa vecka...och så kommer Bea på lördag kväll och ska plugga...det blir mysigt...sitta och dricka té och ha trevligt :)

I morgon blir det sooooovmorgon med lilla familjen...sen så drar manne och jag till gymmet och lyfter skrot som man ska ;P...och så ska jag träffa min fina Johanna och ta en fika och uppdatera varandra med allt som händer runt omkring...evigheter sen vi gjorde det...så nu är det dags :) 

Nu måste jag sluta skriva...snart börjar Criminal Minds och mannen ska sätta sig här vid datorn och plugga...så...gott folk...ha en skön kväll och dag i morgon...ska försöka uppdatera i helgen...annars ses vi nästa vecka ;)

Kärlek i mängder ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

VG

Very very Godkänt....hahaha...känns BRAAA...alltså...det var ett max VG uppgift...jag kammade hem 39,5 av 42 poäng och så hade vi en uppgift vid sidan av som kunde ge oss IG, G eller VG...jag fick VG...såååå glad...känns som att jag pluggar konstant...men det lönar ju sig också...så det känns göööött ska ni veta :D


This is me pluggandes ;P

Har precis gjort färdigt min EN uppdrag också...eller ska bara spela in en ljudfil...men väntar tills mannen går ut med Doffen så jag kan spela in den ifred...inte så kul när någon sitter och lyssnar...men det kanske bara gäller mig...men jag är ju inte så blyg i vanliga fall...haha.

Sen blir det ett avsnitt av Walking Dead...en ny serie som vi börjat titta på...faktiskt rätt så bra...men det har bara gått två avsnitt än så länge så vi får se :)...sen blir det att plugga SH igen...har prov på onsdag...så i morgon skippar jag nog matten och pluggar till SH...ibland får man offra lite "här" för att det ska bli bra "där"...och så gör jag tvärtom andra gånger så jämnar det upp sig så fint så ;P


Enda bilden jag fick ta på lilla mamma när hon var här och hälsade på oss ♥

Pratade med min lilla mamma idag...eller det gör jag ju nästan varje dag :)...men iaf...pratade med henne och hon skulle till doktorn på onsdag och då ska dom skära i henne...i hennes muskler...frågade henne om det var någon som skulle med och hålla henne handen...men icke...Suzanne skulle skjutsa henne dit och Jonas skulle hämta henne...som jag önskade att jag var där...skulle med dig och hålla din hand min lilla mamma...det vet du...men du är stark...du är ju en krutmamma...min fina krutmamma ♥

Har en superGLAD dag idag...bara GLAAAAAD...kan bero lite på prov resultatet...men sen är det bara en känsla...lycklig...bra man har det :)

Sen så blir man lite glad...kommer till skolan och där sitter dom...mina trogna klasskamrater...saknat dom faktiskt...Bea, Cleo och Khaled...vi gänget på fyra som sitter i hörnet...och så mina braiga lärare Tarja och Annika...ja...kul med plugg...fast det är mycket ibland :D

Nu blir det att fixa lite ätbart som inte består av mackor...kan bli vad som helst...

Lyssna på denna låt vetja...tycker den är bra mysig och svängvänlig :)



Till dig Majlöv

Kärlek folks ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Bara sitter här...

Och fryser :(...det är ju faktiskt riktigt kallt nu...och jag hatar att gå runt jätte påklädd inomhus...då vill jag bara ha mys-shorts och ett linne...men nu fryser jag faktiskt...så...skidstrumporna har åkt på...varmare iaf...sen ska jag krypa ner under täcket efter att jag lagat mat, ätit, gjort klart mitt uppdrag i engelska som ska in....ja...om en stund alltså :P



Niklas är och tränar...jag fick hoppa över det idag...var tvungen att bli färdig med skolarbete som skulle in...får träna i morgon ist och på tisdag så får jag vila på onsdag.

Igår hade vi då delar av Niklas afmilj här...morbror Lasse som fyllde år kom hit och lagade oxfilé och potatisgratäng...verkligen suuuuper gott...och så drack vi lite vin och umgicks...och så gjorde jag en paj också som vi smaskade i oss...hihi.
Lasse och Taz gick samtidigt...Taz skulle in till stan och Lasse hem...Nadim , älskling och jag blev kvar...det blev både serie och film...mycket trevligt hade vi...inte fel att bara vara och slappa lite.

Idag har jag inte mycket att skriva om...bara myser här i min ensamhet...eller...är ju inte ensam...har mina två bebisar...Maximilian ligger i knät och dimi ligger under stolen...har nog konstaterat att vi är en riktig mys-familj...mys går före myyyycket annat...man får ta vara på dessa små njutbara stunder i livet :D

I morgon börjar skolan igen efter lovet...det blir till att plugga och plugga inför onsdagens prov...Bea har nog kommit hem nu också från Israel så vi kommer nog plugga en del...måste ju få bra betyg ju :D

Sen på onsdag kväll....efter att jag skrivit mitt prov och det gått skit bra ;D...så ska Pernilla och jag ha vin och Shrek-kväll hemma hos henne...ska bli mysigt värre...det ser vi fram emot :D

Nähe...nu kom mannen hem...äta och sen fortsätta att plugga :/

Kärlek ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Del två...

 

Tiden bara rann iväg och det var dags för henne att gå vidare till jobbet, hon hade ett viktigt möte att passa, det var första dagen på jobbet efter att DET hände.

Hon var en väldigt uppskattad mäklare, kunderna älskade henne och cheferna var mer än nöjda över det.

Mötet gick bra, för stunden kändes allting bra, men så fort hon gick in på sitt kontor och stängde dörren om sig så kom tankarna, tankarna hon gärna ville lämna åt sidan för en stund, men samtidigt inte glömma.

Dagen hade gått bra och nu var det dags att ta sig hem, promenaden hem gick bra, det började bli kallt, det var en ruggig höst.

På vägen hem stannade hon till på kina restaurangen som låg intill huset där de hade sin lägenhet, det gamla vanliga blev det, friterad kyckling med ris och sötsur sås, tråkigt för många kanske men för henne var det favoriten. Han, han föredrog sushi och som tur var så råkade just denna kina restaurang vara den enda i staden som faktiskt lyckats bra med in sushi.

 

Väl inne i lägenheten så satte hon sig framför tv:n, hon åt sin kina mat och slö tittade på nyheterna, bara hemskheter som vanligt, inget roligt att titta på det inte.

Hon var färdig, stängde av tv:n och där, sittandes i sin ensamhet och i tystnaden så kom tankarna tillbaka, tankarna på honom. ”Alexander”, hon sade det högt, men inget svar, i lägenheten var det fortfarande hon, och bara hon.

 

Det var en mysig höstdag, de hade varit ihop i exakt två år, fyra månader och 29dagar. Hon glömmer aldrig den dagen.

Han hade hostat i flera veckor nu, hade ont i bröstkorgen, som om det tryckte när han andades, trött konstant, envist virus trodde det men till läkaren hade han varit, tagit prover osv. Måste veta vad det är, troligast var lugninflammation.

Det var just denna dag, läkartiden hade han lagt efter arbetstid, hon skulle följa med honom, de skulle kolla på nya tapeter till hallen efter läkarbesöket. De skulle bara få svar på testerna, recept på medicin, det var bara det. När de kom in på läkarens kontor så såg han allvarlig ut, Anna började bli orolig, hon tyckte inte om hans allvarliga min.

”Du har en avancerad elakartad cancer tumör i lungorna, tyvärr så är den så avancerad så vi förmodligen inte kan göra så mycket, men vi ger inte upp i första taget, utan vi försöker med kemoterapi behandling och håller tummarna för att vi lyckas”

Hela rummet snurrade, Anna bara satt där, hon höll Alexanders hand krampartat, hon visste inte om hon skulle gråta eller skrika rakt ut. Alexander bara nickade, han gjorde det nog inte medvetet, utan det var hans sätt att reagera. De satt tysta en bra stund, de fick all information om allt som skulle komma.

 

De klev innanför dörren till lägenheten, de hade glömt bort att de skulle titta på nya tapeter till hallen, de hade gått raka vägen hem och inte ett ord hade blivit sagt på hela vägen hem. Anna gick direkt in i badrummet, hon grät tyst, hon grät tills det inte fanns tårar kvar. Hon gick ut och kollade efter Alexander, han satt på sängkanten helt tyst. ”Vi klara det här, eller hur? Det finns ju lite hopp iallafall, vi kan inte ge upp innan vi börjat kämpa, eller hur?” Så långt hade hon inte tänkt, hon hade bara tänkt att allt tar slut nu, men de behövde inte ge upp på en gång, han ville leva, det ville hon också att han skulle göra. ”Klart vi klarar det, vi ska kämpa, aldrig sluta kämpa!”

 

Veckan efter var dem tillbaka på sjukhuset , nu var det dags att börja kämpa för att få leva, det var bara början på en smärtsam och känsloladdad resa.

 

Den fysiska smärtan var inget att jämföra med den psykiska smärtan, men desto mer fysisk smärta det var så kändes det bara värre psykiskt. Tanken att ge upp fanns där många gånger, men bara en blick på Anna så visste han att det var värt det, att stå ut med smärtan bara han fick några extra år, månader, dagar, eller så bara timmar, han älskade henne så.

 

Kampen pågick i flera månader, inte kunde han jobba längre, inte hon heller för den delen, han behövde hjälp 24 timmar om dygnet.

Det hade nu gått fyra månader sen det hela började, och läkarna hade inga positiva besked, inget hjälpte, det var bara att vänta nu, låta det ta den tid det tar och göra det bästa av det.

 

Allt hade gått så fort, våren närmade sig med stormsteg, för bara fyra månader sen så hade han bara ett elakt ”förkylningsvirus” som inte ville ge sig, idag visste dem inte hur många månader, veckor eller dagar det var kvar.

”Varför händer detta oss?” Hon var arg och ledsen, varför var den stora frågan. Till svar fick hon, ”Varför skulle det hända någon annan? Den andra personen som hade drabbats istället för mig kanske inte hade klarat den psykiska delen, vi har varandra, och vi är starka ihop”

 

Nu var det dags för nästa steg, att göra det bästa av den tiden som fanns kvar, inte gräva ner sig i att DET kommer hända, utan leva här och nu.

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Realese me <3

Bara älskar denna låt och hur Frida Öhrn sjunger den här i Så Ska Det Låta från 2008 :)



Saknar dig gull...du fattas mig ♥

Har städat och städat här hemma...eftersom vi båda jobbat hela dagarna och sen tränat och pluggat så har vi inte orkat fixa så mycket här hemma...men nu så är det fint...hatar att ha det stökigt...men...som Johanna brukar säga så är ju stökigt för mig och för andra helt olika...då hon aldrig tycker det är stökigt när jag säger att det är stökigt...men nu är det iaf fint :D

Träningen går sååå bra...nu har vi bytt träningsschema...vi har gått över från halvkropp till helkropp...känns jätte bra...och det känns...vilken härlig träningsvärk jag haft...riktigt så det känns...hehe...men som sagt...riktigt nöjd :D...och så går vi en hel del...har valt att ist för att ta cykeln eller bussen till jobbet så går ist...så det blir med hundpromenader också så går jag minst 2,5 till 3timmar om dagen...känner mig lite duktig...funderar på att ställa av bilen helt nu i vinter och ställa på den sen igen till våren och sommaren...då kommer vi behöva bilen för att åka hem till Doffen på luncherna för att gå ut med honom...våran stackars lilla fara...får stå hela vintern...men vi får se...vi har inte bestämt oss än...vi märker att det är bra att ha bil...när vi vill åka och storhandla eller så :P...

Ikväll så kommer Niklas morbror Lasse hit...han fyller år och ska laga mat...ska bli himla trevligt...blir både Nadia och hennes Jacob, lilla Taz, Nadim och så vi...ser vi fram emot :)

Inte färdig med mina uppdrag som skulle varit inne igår redan...men har verkligen inte mått helt hundra...känner att det är mycket...hinner knappt andas ibland känns det som...men ska fixa mera senare ikväll med det och i morgon...så skickar jag in det då...ett par dagar försenat men....får hoppas att lärarna inte blir allt för ledsen på mig :/
Inser verkligen att plugga på distans nog inte är något för mig...så jag väljer nog till våren att ta det på skolan alla ämnen...en sak som ska bli roligt är att älskling och jag ska gå samma kureser...så då kan man hjälpas åt en hel del...kommer gå bra det :D

Funderara på om jag ska baka en snabbis...tänkte lite efterrätt till senare...kanske ska...få se om jag orkar...måste ta mig till affären först och inhandla lite som behövs till bakningen då...få se få se.

Lyssnar på Michael Buble och bara njuter just nu...är så tacksam för mitt liv...det har varit en lång väg jag vandrat...en tuff väg med massa hinder...har gett mycket av mig själv till människor som både utnyttjat och gjort sönder mig...många tårar...inget jag vill glömma...utan bara gå vidare...trodde aldrig jag kunde bli hel igen förän jag träffade min Niklas...Han älskar mig för den jag är....jag behöver inte låtsas vara någon annan eller ändra på mig...vi är som vi är och älskar att vara som vi är tillsammans...som min vän Bella skrivit på sin sida på face..."Kärlek är inte att gå hand i hand utan att hålla varandras händer vad som än sker!"...Älskar att vakna på morgonen och inse att det är sant...jag drömmer inte...du gör mig hel mitt hjärta...TACK ♥

En liten lapp som denna gör hela min dag ♥




Ha en underbar fortsatt helg folks :)

Kärlek ♥


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fryser :/

Kallt det har blivit då...och så regnar det hela tiden...inget roligt...varken mannen eller jag tycker det och jag ska lova att "ungarna" här hemma hellre stannar inne än går ut och blir blöta :P

Kusin Mempa har nu varit här och hälsat på...det har blivit pizza, film och godis...och så massa mys...hon var bara här ett par dagar så det blev verkligen slappar dagar...vi hann med några filmer och vi hade jätte trevligt...hoppas hon kommer och hälsar på snart igen :D

Igår kväll hade vi spel-kväll med jobbet på Scandic...himla kul...fick spela massor med roliga och mindre roliga spel...men ett som vi de flesta fastnade för var Bekänn Färg från Tactic...så himla roligt...måste dock spelas mellan folk som känner varandra...och det gjorde vi ju...vid vårt bord var det Niklas, Niklas syster Nadia, Niklas kusin Pernilla som jag också jobbar ihop med och min vän Timpan...så...det kuynde inte bli bättre...det var verkligen super kul :)


Taz somna i sängen och bebisarna med ♥

Idag så jobbar mannen...jag har varit hemma hela dagen, förutom när jag varit ute med lillen då...det har ju bara regnat typ...men det har varit mysigt...har haft och har sällskap av lilla Taz...Niklas andra syster :)
Trots att hon varit här så har jag hunnit städa, laga mat och plugga lite...pratat med goda vänner och pluggat lite till :P




Johanna ringde mig och undrade om jag pluggade hela tiden...och ja...det gör jag ju typ...så nu bestämde hon att på fredag ska hon hit och leka med oss...och om vi inte är färdiga med pluggandet så ska hon hjälpa mig...vi har ju inte träffats på evigheter känns det som...så nu blir det att umgås...om så över lite böcker...saknar dig gumman...ska bli så kul att umgås med dig ♥

Fick verkligen ett INTE kul kommentar till mitt förra inlägg...alltså...folk måste verkligen ha väldigt tråkiga liv eller så är dom bra bittra...att orka lägga energi på att försöka förstöra för andra ist för att kanske bara vara glad åt att andra är lyckliga och har det bra.
Jag tvilar inte en sekund på kärleken mella Niklas och mig...och det gör inte han heller...vi vet var vi har varandra och behöver inte vara orolig en sekund för något eller någon.
Så...baraatt lägga ner ni som försöker...det ger ingenting...jag bryr mig inte om vem du är eller varför du gör det...tycker bara det är tragiskt att du inte har något annat att lägga din tid på.

Sen vill jag skriva TACK Veran...det värmer verkligen det du skrev...och det kändes så skönt på något sätt att någon annan kunde säga ifrån...för jag kunde verkligen inte hitta ord först när jag såg det...men efter att ha läst det du skrev så blev jag lite glad...då kunde jag andas ut...så tack ♥

Till något helt annat...Jul...japp...som vanligt den stora frågan...Var?...Vi vill gärna åka till Jönköping...har ju faktiskt inte firat jul med min mor på flera år...och nu är hon ju hemma...isåfall så blir det med mor, syster och hennes familj...vårat problem då är att vi inte har bil för tillfället och vet inte riktigt hur vi ska lösa det...vi får se hur det bli...annars blir det att fira här i Uppsala...som tur är så är varken Niklas eller jag några julmänniskor...som sagt...vi får se hur det blir.

Nu blir det att plugga lite typ...har lite att göra :)

Kärlek folks ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()