Dags att uppdatera!

Ojojoj va tiden går...man hinner ju knappt me nånting nu när man jobbar hela tiden...fast nu har det varit lite extremt då vi haft inventering måndag och tisdag så det har blivit långa dagar, skulle bara jobbat dessa två dagar denna vecka men chefen frågade mig i tisdags om jag kunde tänka mig jobba resten av veckan me, det tackar man ju inte nej till...och så jobbar jag nästan alla dagar nästa vecka me mån-tis på city och tors-fre i Enköping...mån, tors och fre blir låååånga dagar, 8-21, man lär ju va lite trött när man kommer hem :P

Annars har det inte hänt så mycke...Christer jobbar på som vanligt...han är så duktig min älskling.

Snart är det fredag och dags för att hämta tjejerna....ska bli så mysigt...saknat dom så...Christer få hämta dom då jag jobbar till 18 imorn så jag kommer inte e dom förän jag kommer hem och då ska det bli mys på hög nyvå ;)

Just det....fick reda på att min älskade vän Lina är me barn...hon fick reda på det i samma veva som allt hände me Hugo så hon har inte vetat riktigt hur hon ska säga det.

STORT GRATTIS TILL LINA OCH MARTIN...ÖNSKAR ER ALL LYCKA...NI KOMMER ATT BLI UNDERBARA FÖRÄLDRAR...PUSSPUSS.

Nu ska jag göra mig i ordning till jobbet...ska försöka uppdatera lite bättre.

Pussokram folks <3

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Det gick väldigt bra...

...första dagen...goa människor som jobbar där, det blev en hel del inventering men sen så fick vi plocka upp lite varor oxå...måste bara säga...denna leksaksaffär har verkligen ALLT...har aldrig sett så mycke leksaker i hela mitt liv...man ville bli barn på nytt och så ville man ju köpa allt oxå...hahaha...får hålla mig :S

Barnen ska till farmor idag me, Christer har kort dag idag så han kommer väl hem om några timmar, Amanda är superförkyld men har ingen feber iaf så dom kan nog gå på dagis imorn :)

Nähä...nu ska jag klä på tjejerna och sen så drar jag till jobbet.

Ha det gött folks.
Pussokram <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första dagen :D

Då va det första dagen, lite nervös är man allt men det släpper nog när jag kommer dit, har sån energi nu så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen...det är nog nervösiteten.

Amanda fick feber igår kväll och idag är hon inte riktigt på topp och inte Emilia för den heller så dom kommer vara hos farmor hela dagen tills Christer kommer hem...det tycker Emilia ska bli jättekul..

Nä...nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet...wiiiiiiiiiiiiiie...ska till jobbet...finally.

Ha en skön dag alla och  håll tummarna för mig.
Puss och kramen <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jobb jobb jobb!!

Japp...inget fast alltså men hallå...jag ska jobba...alltså, blir helt överlycklig, det är bara några dagar till att börja med men man vet ju aldrig, bara man får in en fot.
Jag ska iaf jobba resten av denna vecka och början på nästa och sen början på näst nästa vecka oxå...soom det är sagt nu...vi får se, det kanske dyker upp mera sen:)
Jag ska jobba på Leklust heter det, en leksaksaffär här i stan, Christer's jobbarkompis fru jobbar där och hon har fixat detta till lilla mig....1000-tack för det.

För övrigt så har jag haft barnen hemma idag, dom va rätt så dåliga i morse när vi gick upp så dom fick stanna hemma men nu är dom ok, va på apoteket och inhandlade en annan hostmedicin då den jag köpt tidigare inte verkade ge nån effekt...denna va kanon..så nu mår dom bättre prinsessorna.

Nä...nu är jag superglad så jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, det får räcka för idag.

Pussen på er alla <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

VI FLYTTAAAAAAAAAAAR!!!

Såååå underbart, första maj blir det...alltså, inte så att vi flyttar jääättelång härifrån utan till lägenheten mitt emot oss...men det är en fyra, äntligen ska tjejerna få varsitt rum....gött gött gött.
Va och pratade med hyresvärden idag och sen så kollade jag på lägenheten och denär superfin, ska bli sååå kul, ser verkligen fram emot det.
Berättade för Emilia när dom badade och hon blev överlycklig över att hon får ta med sin Hello Kitty säng och att hon kommer få stjärnor i taket som farmor och farfar har...ser verkligen fram emot att göra i ordning tjejernas rum, och vårat, ska måla om några av rummen, men lägenheten är sååå fin, och så får vi inglasad balkon vilket är guld värt, tänk va skönt på sommaren.
Lägenheten som jag egentligen ringde om i morse va ju redan tagen, då säger hon attt den mitt emot oss är ledig från och med första maj, kan det bli bättre!!??...när vi båda öppnar dörrarna så går dörrarna nästan ihop så vi behöver liksom inte packa nåt, utan vi bär bara över allt, smidigt eller smidigt!?...Ja...är superglad idag.

I morse va jag och lämnade tjejerna på dagis och sen åkte jag hem för att ringa och så fixade sig allt med lägenhet så då va det klart. Efter det gick jag till Sara och umgicks lite med henne, vi gickl iväg och handlade lite och efter det hämtade vi tjejerna och åkte hem.
Har så fruktansvärt ont i ryggen så det inte går att beskriva riktigt, vet inte riktigt va det är, fundera på att åka till akuten en stund och om jag överhuvudtaget funderar på att ringa eller besöka en läkare då får det va illa...iaf, funderar på om det är nåt med lungorna, hade bh i en timme typ men sen gick det inte mer. I fredags så hände en liten incident i duschen, halkade och trillade ur badkaret, trillade baklänges och drog me hela draperiet och landade på rygg på golvet, det va ingen liten smäll, visst gjorde det ont och jag gick och la mig ist för att duscha färdigt men tyckte det gick rätt så bra iaf så det kan ju va det men Sara kunde inte se några blåmärken på ryggen. Annars kan det ju va lungorna, har ju inte mått nått vidare på sistone med hosta, bihåleinflamation och förkylning osv, men vi får se, just nu gör det fortfarande riktigt ont  men jag tror jag avvaktar några dagar till och sen kaaaanske besöker en läkare om jag fortfarande har ont...jaja...nog om det nu.

Nu ska jag hoppa in i duschen, jag lovar, ska ta det försiktigt...hahaha...och sen blir det sängen och mys med älsklingen.

Ha en skön kväll folks.

Pussen på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndag!

Ja, då satt man här, barnen har vi lagt och Christer är ute och går med Nicke en sväng (Nicke är familjen Persson's hund som Sara har denna månad, hon jobbar och då har vi honom)

Igår hade vi en supermysig dag, vi åkte iväg heeeela familjen och handlade lite, svärmor, svärfar, svåger, Christer, barnen och lilla jag, det va mysigt. Efter handlandet va vi bjudna hem till svärföräldrarna för att äta lite lunch och umgås lite, det va inte heller fel ska jag lova. Emilia stanna kvar hos farmor och farfar, hon skulle ju sova där och det gick jättebra, hon tyckte verkligen det va roligt att farfar skulle sova på soffan och hon i hans säng och så tycker hon om dom självlysande stjärnorna som dom har i taket inne i sovrummet, ska nog bli såna till Emilia i hennes nya sovrum om vi nu får den lägenheten som vi vill ha, annars får dom det båda i denna så länge.


Amanda och Emilia är inte jäääättepigga vill jag väl inte påstå, Emilia mår faktiskt rätt så bra förutom hostan som hon inte blir av med och Amanda hon hostar gärnet och är riktigt snorig. Emilia ska iaf till dagis imorn, Amanda får jag se imorn när hon vaknat, för hon är inte riktigt pigg.

Idag har det varit mysdag igen...Amanda sov till kvart över åtta och sen va det att mysa i sängen för att sen fixa lite frulle, vid elva/tolv tiden kom farmor och farfar med Emilia, vi hade bjudit hit dom på fika, Sara kom oxå förbi så det blev en lyckad fika med lite gottit till. I eftermiddags har vi bara varit allihopa, man kan bara inte mysa för mycke :)

Lägger in lite bilder på tjejerna och på Nicke....enjoy ;)


Ligga och mysa hos pappa är inte fel <3


<3


Stor-liten älskling <3


Nicke-Picke <3

Ha det bäst folks...pussokram :)



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Alla Hjärtans <3<3<3<3<3

Är det inte för mysigt med alla hjärtans!?...Det är Christers och mins första ihop, vi har inte bestämt nåt utan vi har bara sagt att vi ska bara va tillsammans, vi har barnen nu så vi kan ju inte sticka iväg på nåt romantiskt utan vi tar det nån annan gång.

Tack för att du finns min älskade Christer, älskar dig enda till himlen och tillbaka. Du är finast och du gör mig till världens lyckligaste<3

<3

Morgonmys...


Amanda <3


Nyvaken Emilia <3

Idag låter vi älsklingen sova lite längre, han har haft så tidiga morgonar dom sista dagarna så han får sova lite längre medans vi myser på soffan och kollar på Hitta Nemo.
Amanda har sovit heeeeeela natten, varit lite ororlig eftersom Johanna sa att hon sovit lite oroligt dom senaste nätterna men det var ingen fara, hon somnade vid 20tiden och sov till 7:10, det va riktigt skönt, ifs så har inte jag sovit nåt vidare, vaknat varannan timme hela natten, ont i halsen och i ansiktet eller bihålorna, känns dock lite bättre nu på morgonen, hoppas på att det ska gå över.


BusAmanda har hittat några halsband <3


Emilia busar på som vanligt <3

Idag ska vi till farmor och farfar och äta lunch, Emilia ska sova där inatt, hon pratar om farmor och farfar hela tiden, hon vill dit och leka och sova, ska bli kul för henne.

Längtar till på måndag, det finns en lägenhet här i våran trappuppgång som blir ledig snart som vi vill ha, det är en fyra och vi har ju bestämt oss för att bo kvar här ett tag till, ett bra tag iaf, denna fyra ser likadan ut som våran fast med ett extra rum, vi vill ju att barnen ska få varsitt rum, Emilia vill ju alltid sova längre än Amanda och så vet man ju aldrig, vi kanske försöker få en liten igen, känns dock lite vemodigt men vi vill ju. Jag ska iaf ringa hyresvärden på måndag och se om vi kan få den, den är ju bara en trappa upp så det skulle ju bli jättesmidigt bara flyttdelen, man behöver ju inte packa...vi får se vad dom säger på måndag.

Annars händer det inte så mycke mer än så här, vi ska väl om nån timme fixa lite alla hjärtans frulle....mys mys mys blir det idag.

Stor puss på er alla på alla hjärtans...hoppas eran dag blir fylld av kärlek <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nu är dom här!!

Äntligen, så himla mysigt, då kanske ni undrar varför jag sitter här då...jo...det är så att Amanda sover lite och Emilia skulle bestämt kolla på myrorna så då ställde jag mig och diska och plocka fram och förbereda till vad vi ska äta ikväll när älsklingen är hemma, det blir tacos kväll med mys framför tv:n...det va ett tag sen man åt tacos, ska bli riktigt mumsigt.

Vet inte om jag har fått bihåleinflamation, har ont i hela ansiktet och känns som om hela hjärnan rinner ur mig om jag lutar mig frammåt, har ju liksom haft det antal gånger då jag lätt får det men måste säga att det känns lite konstigt, det kom igår efetr att jag varit ute och sprungit i en timme. Nu när man äntligen kommit igång med all träning och så så ska det såklart krångla, men jag ger mig inte i första taget, vill ju bygga muskler juh, måste bygga, det va alldeles för längesen nu.

Barnen mår bra, just nu iaf, förutom att Amanda inte sover så bra och kan va jätteglad ena stunden och grinig i nästa, Johanna hade iaf inte fått sova så värst mycke denna vecka, vi får se hur det går inatt och resten av nätterna.

Nu ska jag lägga mig hos Emilia och mysa lite.

Ha det gött alla.
Pussokram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längtar efter tjejerna :(

Idag har jag haft fullt upp med att umgås med mamma och China innan dom åkte, samtidigt som jag umgicks med dom så bestämmde jag mig för att måla Emilia's säng, har sagt länge att ja ska göra det men det har inte blivit av, den har varit upptagen hela tiden liksom, men nu när den blev ledig tänkte jag att jag skulle passa på då inte tjejerna är här. När jag höll på med sängen iaf så kom jag på hur mycke jag saknar gullpluttorna...även om man måste upp tidigt på morgonen (ääääääälskar ju att sova länge:P) så gör det absolut ingenting när dom är här, tycker det är så mysigt när man hämtar in tjejerna när dom vaknat, vi kryper ner i sängen alla tillsammans och så ligger vi och slötittar på MYRORNA (Ett Småkryps Liv)  och barnen ligger och pratar och pratar, mysigt värre. Nu är det iaf bara torsdag kvar sen så hämtar vi dom på fredag...ska bli så mysigt, hoppas bara att dom är friska och pigga, nu har dom varit sjuka från och till i några veckor.

Nähä...nu ska jag nog faktiskt lägga mig, ska krypa ner brevid älsklingen.

Puss och natti på er alla.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Utmaning!

Fick en utmaning av Malena

1. Länka till den som har utmanat dig
2. Berätta 8 sanningar/vanor/ovanor om dig själv
3. Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de 8 personernas bloggar, så att de vet om utmaningen.

1.   Lyckligast på denna jord.
2.   Sjukligt pedant när det gäller hur och var saker och ting ska stå.
3.   Latino temperament så det bara skriker om det.
4.   Envis som sjutton.
5.   Älskar filmer, serier, dokumentärer.
6.   Älskar att jobba.
7.   Sjukligt social.
8.   Looooove tatueringar och piercingar.

Jag utmanar: Anna, Jorma , Linda, Journa, Cajsa, Johanna, det får räcka med dom, resten är spanska bloggar :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Usch!!

Idag är det inte bättre vill jag lova, är såååå snorig och ont i halsen har jag, blir så trött, gillar verkligen inte att vara sjuk, vill ju ut och springa, får gå ut och gå en sväng senare när jag piggnat till lite mer.

Mamma och China åker till Jönköping idag:(...tråkigt för mig...men förstår att mina andra syskon oxå vill träffa mamma lilla och barnbarnen vill ju träffa sin mormor/farmor...saknar dom redan.


Min älskade China <3


Min fina lilla mamma <3

Det är redan onsdag och halva veckan har redan gått, tiden går och går, har inte hittat nåt jobb än men det kommer, nu har snart alla ansöknings tider gått ut på alla jobb jag sökt så det är bara att hålla tummarna.

Lyssnar på lite musik och måste bara säga att Coldplay's Viva La Vida är nog den bästa låten på länge...bara älskar den och varje gång jag hör den så tänker jag på min gumma Sara...I love her so...är såååååå lycklig att hon flyttat upp hit, vad skulle jag göra utan henne. Tanken från början var ju att så fort hon muckat så skulle vi ta vårt pick och pack och flytta till nåt mysigt ställe, lite mindre än Jönköping och söka jobb där och bara se vad som hände med våra liv...hehehe...då visste vi ju inte att jag skulle träffa Christer...så det blev Uppsala, inte riktigt som vi hade planerat men detta funkar hur bra somhelst, är ju lyckligast med denna karl och så träffades vi genom facebook...ok....man kan visst träffas via nätet...hehe...lyckligast är jag iaf:)

Nu ska jag iaf umgås lite till med mamma och China innan dom ger sig iväg.

Pussen på er alla <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag...

...och det händer inte så mycke, mår inget vidare, ont i halsen och snorig :P

Barnen är hos sin mamma nu så lite tomt här men tycker synd om dom små liven, sjuka IGEN, Amanda har magsjuka och Emilia ont i öronen, magsjukan kommer väl till henne me snart :(

Min mamma kom hem förra veckan och det är verkligen kul att ha henne här, så länge sen vi träffades liksom, China är oxå här, och det är superkul :D

Annars har det inte hänt så mycke, Christer har varit riktigt dålig, han är fortfarande inte bra, förskyld och allmänt hängig.

I söndags hade vi Christers föräldrar och bror här och sen så va Sara och hennes mamma oxå här och vi fyra då, mamma gjorde jordnötssoppa a la Bolivia med kyckling, grönsaker och potatis i och jag gjorde riktigt goda vitlöksbröd till detta till dricka hade vi mocochinchi, det är en persika dryck som man dricker väldigt mycke i Bolivia och den va oxå uppskattad, roligt att dom tyckte om maten och drickan:)
På kvällen blev det bara slappa kväll.

Syrran vet jag inte vad hon gjorde med datorn men helt plöstligt kunde hon ladda hem nya msn, både Thomas och jag har försökt göra det innan men det har inte gått, så nu har man ett fungerande msn....wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie.

Idag såg jag att Jeff Dunham kommer till Stockholm och jag vill verkligen dit och se honom, vet att Christer skulle älska det me men ticknets hemsida fungerar inte riktigt som den ska just nu...bläh för det:P

Jaja, snart kommer Sara med lille Nicke som ska va här då Sara ska in till stan, ska mysa till det riktigt med honom:D...ska fixa lite käk oxå...eller mamma gör nog det, Christer kommer snart hem på en snabb lunch för att sen åka tillbaka och jobba.

Det få va allt för idag folks...ha det gött.
Pussokram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snabb inlägg!!

Idag ska jag hinna med en massa som jag inte hann med igår så det blir bara en snabbis här.

För det första så kommer ääääääntligen min lilla älskade mamma, ska bli sååååååå kul:)
För det andra har min gumma Sara åkt hem till jkpg .för att hämta alla sina grejer, inte kul att hon är borta men det är ju bara till lördag, sen kommer hon igen:)

Ja, måndag hände inte så mycke, Amanda och Emilia va hemma från dagis då Amanda fortfarande va riktigt lös(och då menar jag att det bara rann) i magen, och Emilia klagade på magont, hon kunde inte gå på toa och hade ont i magen men på måndag eftermiddag så kom Amandas första fasta och Emilia kunde gå på toa så då var det bara att ringa dagis och säga att dom kommer tillbaka....wiiiiiiiiiiiiiiiie, kul när dom får gå på dagis och leka av sig lite:)
Igår kväll ville Amanda inte riktigt sova så hon låg länge och pratade i sin säng men efter ett tag så blev det tyst, ist blev det att jag fick väcka dom imorse och det tyckte INTE Amanda va roligt, hon ville fortsätta att sova men i bilen på väg till dagis blev hon lite gladare:)
Imorn ska barnen va hemma, eftersom min lilla mamma kommer så tänkte jag att vi skulle ha en hel dag med tjejerna så hon får träffa dom ordentligt för sen på fredag lämnar jag dom på dagis och så är våran vecka slut::(

China sms:ade mig igår kväll och frågade om hon fick komma nästa vecka då hon har lov, hon vill hälsa på oss lite så då bestämde vi att så får det bli, så hon kommer på lördag tillsammans med Sara och hennes mamma, så ska hon va här i typ en hel vecka....blir sååååååååå lycklig, saknar henne så himla mycke.

Jkpg resan får bli lite längre fram, och då menar jag inte månader utan nån vecka bara, så vi ska fortfarande ta en vinare och softa Anna!!:D

Igår så hade jag som sagt fullt upp.
På morgonen så gjorde jag i ordning barnen för dagis och körde iväg med dom, Sara hängde på för efter det så blev det hård träning på gymmet, det blev en massa lyfta skrot träning igår, riktigt skönt att köra ett hårt pass, styrkan är kvar ska jag lova men mer går det att lyfta:)
Efter gymmet så drog vi hem och lagade lite nyttig mat, typ tonfisk och ägg för min del och tonfisk ägg och makaroner för Sara's del, när vi ätit färdigt stack vi till Sara's hyresvärd (som btw oxå är vår hyresvärd:P) och hämtade nycklarna till hennes lägenhet, vi drog direkt dit och började städa så att det är rent och fint tills hon kommer med möblerna på lördag. Jag hann inte va me så länge för sen så skulle tjejerna hämtas, kom hem med tjejerna och satt igång med maten och sen så rullade resten av kvällen vidare, Chrille stack iväg en sväng för att sola och träna lite och när han kom hem blev det att lägga tjejerna och sen slötitta på tv tills man somnade.

Det va gårdagen och förrgårdagens....hahaha:P....hursom så blev det inte ett snabbt inlägg så nu måste jag verkligen sätta igång med städning, mm.

Här kommer lite bilder på tjejerna oxå:D
Puss o kram på er alla <3


Emilia <3


Amanda <3


Christer med Amanda <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ok...

...som sagt...det va ju ett tag sen man skrev men datorn våran den pajade så den fick va en vecka hos svåger så den blev lagad...tack för det Thomas:D

Det har ju liksom inte hänt så värst mycke denna vecka som varit, vi har ju inte haft barnen så då händer det inget särskillt mer än det gamla vanliga, och sen att man har haft riktigt ont i magen hela veckan, fick min första riktiga mens nu efter allt och det va mindre roligt, gjorde sååååååååå ont.

Läkarbesöket gick väl bra tycker jag, livmodern är fortfarande svullen och kommer nog va det i ett par månader till. Obduktionen av Hugo visar bara att han va helt frisk och att det va absolut inte nåt fel på honom, infektionene jag fick är så ovanlig så dom kan inte förklara varför eller hur det kommer sig att det hände, min läkare hon har varit läkare i tio år och aldrig varit med om ett fall som detta, infektionen va så svår att dom inte visste alls hur det skulle gå. Det jag fick höra oxå va att jag inte ägglossar som alla andra utan bara några gånger om året och inte så att man kan räkna det till sig, Christer och jag hade helt enkelt prickat in det precis, känns ju lite tråkigt att veta men samtidigt så finns det så bra hjälp idag så hon har redan satt oss på lista för att vi ska få hjälp så vi får se vad som händer, ibland känns det bara som att det inte är meningen att jag ska bli mamma, känns så tråkigt för jag vill det verkligen, fyller ju 30 i år och det känns som att tiden bara springer iväg och att jag inte kommer få min chans igen.

Nog om det nu...Sara har fått lägenhet och flyttar in nästa vecka, det kommer kännas grymt tomt utan henne, har ju haft henne här nu i tre veckor typ, o andra sidan så flyttar hon inte så långt bort, det tar typ på sin höjd 5min att gå dit.....hahaha....jag vet, men vi kan inte va utan varandra....hihihi...nä men allvarligt så kunde det inte bli bättre....pusss på det.

Christer har jobbat som vanligt och det har flytit på ganska bra, en annan har sökt en massa jobb och sen så har resten av dagarna gått åt till städning, matlagning och sen mys på kvällen med Christer och Sara:)

Barnen har ju varit hos sin mamma Johanna och där va dom oxå sjuka, först dunderförkylningen som dom hade när dom va här i en vecka och sen så har dom varit magsjuka typ halva veckan hos Johanna, mindre kul. Nu mår dom bra, Emilia är hård i magen och kan inte bajsa medans Amanda är inget hårt...ja...mindre trevligt att prata om men är man bonusmamma till två små töser såklart att det blir lite kiss och bajs nyheter ibland:P

Denna vecka som kommer blir det en hel del, min älskade lilla mamma kommer....wiiiiiiiiiiiiiiiiiie....hon kommer på onsdag, så efter att vi hämtat barnen på dagis så åker vi till Arlanda för att ta emot henne, såååååå mycke vi har attt prata om lilla mamma och jag, och så ska Christer träffa henne för första gången, det ska bli jättekul, lite nervös är han allt men han behöver verkligen inte va det och jag tror att dom brorsornas fruar instämmer:D

Igår hämtade vi barnen, en dag senare än vi skulle men det va för magsjukan, onödigt att sprida runt den, bättre att dom blir friska där dom blivit sjuka, slipper vi bli sjuka och så slipper Johanna bli sjuk om dom får det när dom är här, smart tänkt av Christer och Johanna:)

Innan vi åkte och hämta barnen så åkte vi till Estocolmo...japp, till huvudstaden...iaf...där va vi på Naturhistoriska museet och gick på Cosmonova och såg SEA MONSTERS 3D...shiiiiit va häftigt det va...bilder kommer på oss alla fyra i väääääääldigt snygga 3D glasögon....hahaha...iaf...efter det så gick vi till deras restaurang och käkade, det va riktigt god mat. Efter det så bar det hemmåt och till ArkenZoo, där skulle vi bara kolla på lite fiskar, det va inte ens meningen att vi skulle dit men hursom så gick vi in och köpte 5 fiskar, en pakistanbotian, två orange/svart randiga(kommer ej ihåg namnet) och två sug fiskar som är bara sååååå söta, och så köpte en stor döskalle som vi la i och blev hur bra somhelst, fiskarna simmar in i den hela tiden, det blev jättefint. Thomas han kunde nu längre inte hålla sig för att skaffa akvarium så han köpte ett jättefint stort akvarium, som btw blev fel, han fick fel färg så dom är där och byter nu, men det kommer bli jättefint iaf.

Nu ligger Amanda och sover, Emilia pärlar och jag ska oxå göra det med henne tänkte jag, få se hur dagarna flyter på, skriver mer i veckan.

Puss o kram på er alla:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()