Vandrar och vandrar...

Punka på cykeln...blir promenader till jobbet ist ;)...men ska fixa det på torsdag :)

Mamma mår bra nu och är hemma, min fina lilla mamma <3 Tack alla fina som varit så snälla och gulliga <3

Ligger i sängen...trött som få och bara typ drömmer mig bort till sommardagar med massa trevligheter tillsammans med familj och vänner...som jag längtar efter att lillebror och fru ska komma, umgås med mina syskon, syskonbarn och fina mamma...att gå på bröllop fast jag är nervös för jag ska sjunga :)...och bara få vara ledig...sommar...du kan komma nu!!! :D

Jobbat nu i 7dagar och har en dag kvar till jag är ledig i två...och det blir mys med vänner och familj ska jag lova ;)

Nej fina folket...nu ska jag titta på Criminal Minds och förhoppningsvis somna snart...tänkte ge mig ut på en springtur innan jag vandrar iväg till jobbet i morgon :)

Kärlek <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min fina lilla mamma <3

Tårarna bara kommer så fort jag tänker på det...

Min syster Suzanne ringde mig när jag stod på jobbet. Hon frågar mig vad jag gjorde, hör direkt på rösten att det är inte därför hon ringer, för att veta vad jag gjorde just då. Jag frågar direkt vad det är...hon börjar med att jag ska vara lugn men att mamma är på väg in med ambulans, att hon fått en lätt hjärnblödning.

Klumpen i min hals blir större och större och för en stund så har jag svårt att andas, jag känner paniken komma och jag går in på lagret, sätter mig på en pall och bryter ihop totalt.

Inte min lilla mamma, inte någons mamma för den delen...men nej...min älskade mamma...det enda jag tänker är: Du får inte dö mamma!

Det låter verkligen dramatiskt, och det var det. Att sitta 40mil bort och inte kunna vara där med henne gjorde så fruktansvärt ont.

Mamma fick hjälp fort tack vare mina uppmärksamma systrar <3 <3 och mår nu bättre, hon kommer ligga kvar på sjukhuset i några dagar.

Efter alla samtal fram och tillbaka mellan oss syskon så fick jag det efterlängtade samtal...från mamma <3
Att höra hennes röst och höra henne glad gjorde att ännu ett berg lyfte ifrån mina axlar.

Älskar dig så mamma, vet inte om du förstår hur mycket du betyder för mig, för oss, dina barn, barnbarn, ingifta barn, syskon och syskonbarn och för din egen mamma såklart. Är så tacksam till Gud för att Han låter dig vara kvar här hos oss LÄNGE till.

Tack fina arbetskamrater och familj som tog hand om mig idag och för de fina vänner som stöttat mig via samtal och sms.

Och bästa China och Suzanne...all kärlek till er <3

<3 MAMMA <3

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Fina underbara väder!

Ligger och tittar på Criminal Minds och myser med lillen bredvid mig samtidigt som jag uppdaterar en snabbis :)

Idag så har det varit helt uuuunderbart väder :D Det blev mysgos med mina kärlekar innan jag gav mig ut på en springtur ut i det fina...tog en kort sväng då jag skulle iväg till jobbet efter, måste ju hinna duscha och göra mig i ordning.

I morgon blir det heldag på jobbet och sen hem för mysig middag med älsklingen <3

Nu ska jag fortsätta vara social med min lille ;)

Kärlek <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det bara flyyyyter på ;)

Då var första dagen gjord på mitt 8-dagars pass...och den bara flöt på och gick jättesnabbt...det är ju så när man trivs på jobbet liksom ;)

Tog mig sovmorgon...efter en jobbig natt med väldigt lite sömn :/...men i morgon tänkte jag faktiskt ta mig upp i tid...försöka ge mig ut på en springtur innan jobbet :)

Nu, efter ha kommit hem och gjort lite käk...pussat på mannen min och gosat med lillen så ska jag göra mig klar för sängen...är så sjukt trött liksom -.-

Kärlek <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ledigheten :)

Ledig har jag varit nu...igår och idag...sen väntar 8 dagars jobb-pass...yeeey...kämpa kämpa kämpa ;)

Lilla mamma har också fyllt år! Fina lilla älskade mamma...du är finast i hela världens och jag älskar dig massor <3

Har storstädat, lagat god mat, tittat på filmer och serier, fixat lillens päls och bara varit...och snart ska jag iväg på DansFuego med Linnéa...kommer bli lika trevligt som vanligt :D

Planerar Jönköpings vistelse...men säger inte när eftersom det inte blivit av så många gånger...men jag kommer jag kommer ;)

Tänkte bara köra en snabbuppdatering så ni vet att jag lever liksom ;P

Kärlek folks <3

Fina lilla mamma och jag och så en osminkad bild på lilla mig ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Juni...längtar såååå!!!!!

Go och mysig kväll tillsammans med kärleken men tror nog bestämt att det är dags att lägga sig så man orkar med att vara pigg och glad på jobbet...såhär en lördagskväll...jaja...vill inte alls vara på afterski med världens bästa svägerska...eller på galen fest med vännerna...eller på trevlig middag med vänner...eller hemma hos mamma och ha det allmänt mys med henne och lillsis..nejdå...inte aaalls :/...jodå...det hade också varit trevligt...men har det mysigt här med ;)...hehe...bara lite sugen på "galenutekvällmedfinavänner"...kanske ska slå till på nästa helg?! Jaja...vi får se...det är ju inte så att jag lider ;P

Btw...juni månad kommer vi mer eller mindre spendera i Jönköping...och det bästa av allt är att lillebror och svägerska kommer ifrån Bolivia och är här i en hel månad...JUNI MÅNAD :D...och så fina vännernas bröllop, där jag ska sjunga också ^_^...längtar gaaaaalet mycket efter juni månad ;)

Nu blir det sova iaf :)

Kärlek folks <3

Kvällens ihopplock, fina lillebror Joakim med fru Claudia :) och så jag då ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fin dag :)

Supermysigt dag med fina vännen Tess och lille J :)...Saknar dom redan dock och längtar tills vi ses igen!

Åkte buss också...två bussar...hela vägen ensam...det ni...vägen dit okej...vägen tillbaka...nja...kommer inte bli någon vana...någon gång då och då...kanske ;P

Nu ska det sovas...kärlek <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysdag :)

Superbraig/mysig dag jag haft...upp och ut med lillen...iväg till jobbet en sväng och hänga med fina kollegor en stund och sen hem igen :)

Hem till mina fina...lagade god mat och vi la oss i sängen och mös till en bra film...och så en film till...och så ut igen med lillen...ja...haft det supermysigt.

Nu på kvällen så har det varit lite tv-tittande, mys med liten lurv, messa med massa trevligt folk och så :)

I morgon ska jag umgås med bästa Tess och lille J...kommer bli en helt underbar dag :D

Snart blir det sova så tant Bea är pigg och lek-redo för morgondagen ;)

Kärlek till er <3

Gottgottgott ^_^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött men lycklig ;)

Ledig i två dagar...wohoooo ^_^

Är sjukt trött så nu ser jag verkligen fram emot mina lediga dagar...hoppas också på att det är fint väder så jag kan ge mig ut och springa :)

På fredag ska jag träffa min fina Tess och lille J...ska bli en massa myspys ^.^

Hade en jättebraig dag på jobbet...hade en hel att göra så dagen flöt bara på. Det bästa jag vet med detta jobb är när alla nyblivna föräldrar kommer in och stolta visar upp den nya familjemedlemmen...dom har köpt vagn och massa annat hos oss till nya knytet och med vissa får man jättebra kontakt liksom :) Bara älskar mitt jobb! :D

Nu ska jag titta på Criminal Minds och mysa med min lille <3

Är så glad och lycklig <3

Kärlek <3

Leklust...världens bästa leksaks och barnvagnsaffär ;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träningsvärk och trångt i sängen :)

Då var det en ny dag igen...har träningsvärk precis överallt kan jag säga, efter löprundan i söndags och box-passet igår...men det känns skönt att veta att man lever ;)

Snart dags att ge sig iväg till jobbet då, ska bara fixa lite här hemma först :)

Har en liten som bara älskar att ligga och sova nära nära...och helst hela natten...och vem har hjärta att knuffa ner honom?! Inte någon av oss...så vi ligger och trängs ist ^_^...men lite mysigt är det :)

Nej, upp och hoppa som gäller nu...får se om det blir något DansFuego idag...väntar på att Linnea ska höra av sig så får vi se :)

Trevlig tisdag folks och kärlek <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Knockad av en padda :O

Ja, vad säger man...knockar mig själv med paddan...spelade lite innan jag skulle lägga mig, hade den på bröstkorgen och när jag andades lite djupare så for den iväg och rätt på näsan...ont?! Ja! Lite svullen också...men har gått ner en del tack vare kylpåsen...mest ont :P...så ja...vad säger man?! Välkommen måndag liksom ;)

Kärlek <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min stora lilla kärlek <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Long time no see...

Ja...det blir inte så mycket skrivande när jag jobbar mycket...men idag är jag ledig och bara njuter ^_^

Som sagt...det har varit en hel del jobb och så när jag haft en ledig stund så har jag varit med kärleken eller tittat på film med TimTim eller fikat med Pernilla :)...har det bra jag tycker jag ;)

I fredags fick ett jättefint samtal från min gudson Pontus <3...länge sen vi pratade nu och det är så mysigt när han ringer, han är så go och full av kärlek...han är bra fin han <3

Varit sjuk så länge också men i måndags så satte jag igång och tränade, först ett pass box på måndagen och sen ett pass DansFuego på tisdagen...och idag kanske jag ger mig ut på en liten springrunda :)...för i morgon väntar box och på tisdag DansFuego igen :)

Det bästa med denna vecka som kommer dock är att Tess och Jack kommer hem...yeeeeey...som jag saknat dom <3

Igår kväll vart vi hos faster Gunilla och firade henne för att hon fyllt år...det blev massa gott att äta och en mycket trevlig kväll tillsammans med familjen :D

Nu blir det bara slappa och kanske springa en sväng då...men annars bara hemma mys...just love it :)

Ha en mysig söndag folks och massa kärlek till er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()