Och så va det måndag :)

Jobbat hela helgen och sen så har vi kört stor-städning här hemma..så nu är det städat och fint i alla hörn och kanter...så skönt att slippa det på sin lediga dag :)

Idag är det lediga dagen...varit iväg och lämnat tjejerna på dagis för jag ska iväg och storhandla...det är ju lite svårt att ta med sig båda tjejerna.
Inget kul att lämna Emilia idag heller...hon grät och ville verkligen inte jag skulle åka...men det går ju över så fort man kört iväg med bilen.

Ska snart dra iväg och handla...så har man det gjort...jobbar tisdag, onsdag och torsdag så jag tänkte passa på idag så slipper man tänka på det sen.

Efter handlandet ska jag hem och fixa lite snabbkäk som tjejerna kan äta i bilen när jag hämtar dom...alltså nåt lätt bara...vi ska in till stan och möta älsklingen där för att kolla om man hittar nåt och för att ta en fika oxå...det ska bli mysigt...hoppas solen skiner då me...för det gör den just nu...det är helt underbart vädret så en promenad på stan kan ju inte skada.

annars blir det lite slappa för mig och Dimi...ligga i sängen och kanske kolla på en drama som jag aldrig får göra när kärleken är hemma...han tycker veeeerkligen inte om drama filmer medans jag ääääälskar det...men jag tycker om alla annan sorts film så det gör ju inte så värst mycke...men en och en annan då och då gör ju inget :)

Nu ska jag göra mig färdig för att åka iväg.

Ha en dunderdag folks :)

Pussokram <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jättedålig...

...på att skriva på sistone...jag vet...men jag har bara inte hunnit riktigt...hinner inte nu heller ifs...men men.

Har jobbat varje dag så man har inte riktigt haft tid över till så mycke annat...skulle lägga in bilderna från helgen men det blir nog nu till helgen jag gör det eller så gör jag det i början på nästa vecka.

Som sagt så har det blivit en massa jobbet plus att livet är lite upp och ner just nu...känslomässigt...försöker få känslorna att lägga sig lite inom mig...men det blir nog bra snart.

Helgen vet vi nte riktigt vad vi ska göra....vi har inte kkommit på nåt sådär utan vi tar det lite som det kommer....jag jobbar både lördag och söndag så dom timmarna vet jag vad jag ska göra...jag tror vi kör på promenera ner till stan och lite sånt....är så skönt att bara komma ut och så är det så roligt att tjejerna verkligen tycker om att ta långpromenader.

Nä...nu ska göra mig färdig till jobbet.

Det blev en kort uppdatering men det kommer mer....lovar.

Puss o kram på er folks <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej hej :)

Nu gick det att logga in...har försökt en bra stund men det har bara inte gått....jaja...nu är jag här iaf :)

Lördagen blev riktigt lyckad...Christer ringde sin jobbarkompis Magnus och tyckte att han och sambon kunde komma förbi på kvällen hemma hos Thomas så vi kunde festa till det lite...och det gjorde...sååå himla trevligt...först att äntligen få träffa Mange som Christer brukar prata om och sen fick vi båda träffa hans tjej som va himla trevlig...en lyckad kväll...plus...att Christers favvo bidrag vann...sååå GRATTIS NORGE!!...men va sjutton hände med Sverige??!!...Ok...har verkligen inte tyckt att låten va rätt låt...men...såååååå dälig va den ju ändå inte...eller??...Jo...tydligen...orkar man följa skiten nästa år...det känns som att det är samma visa varje gång nu...alltså att vi inte kommer så vidare lågnt...jaja.

På söndagen så blev det en riktig slappardag...vi låg i sängen läääääänge...eftersom Dimitri som vi numera typt döpt om honom till...eller iaf jag ;P...ja...iaf...han va me hela kvällen så han va ju ute seeent...han tog sig sovmorgon han me...Christer fick mer eller mindre släpa ut honom...men det brukar han få göra varje morgon...eller den som går ut med honom på första promenaden...han är INTE morgonpigg vill jag lova.

Denna vecka är det full vecka för mig....jobbar alla dagar...vilket är skönt då jag gillar att jobba...tycker det är så himla skönt...förutom idag då jag hade sååå ont i huvudet...antar att det va vädret...men det gick ändå...hade stängning oxå men tycker det är så skönt för allt bara flyter på.

Imorn hade vi tid till reproduktionscentrum egentligen men dom ringde idag och sa att dom va tvungna att boka om...det tyckte jag va skönt...nu har vi tid först den 11 juni...hinner tänka lite osv...väntan på att det ska hända nåt är såååå jobbig...känner attt det kanske inte bara är meningen...så det känns skönt att fått tiden flyttad.

Nähä...nu är det sängen som gäller...Christer ska iväg på lite jobb om nån timme...hoppas det inte drar ut allt för mycke på tiden så han får sova lite innan morgonen är här.

Kommer lite bilder från helgen imorn :)

Ha det bäst så länge people.

Puss, kram och loooove <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En snabbis!

Skriver bara några få rader...håller på att städa...Christer är iväg med sin bror...dom skulle inhandla lite saker...med hjälp av deras far så ska dom sätta upp tv:n i sovrummet och så ska dom sätta upp en hylla i vardagsrummet....sen är nästan allting uppe som ska upp...nån tavla saknas bara....så skönt när allt kommer bort från golven.

Igår så myste vi till det lite...vi va på bio...fick bio biljetter i fördelsedags present så bestämmde att använda dom...vi kollade på Änglar Och Demoner.....sååååååå bra...det va spänning från början till slut...verkligen igenom heeela filmen...så den rekommenderar jag varmt till alla bio sugna människor.

Ikväll ska vi ju till Christers bror Thomas, det ska bli himla trevligt....det brukar vi ju ha när vi umgås så det kommer bli kanon.

Nä...nu ska jag fortsätta.

Ha en underbaraste dag idag folks och mys eller festa till det ordentligt....det är ju faktiskt  LÖÖÖÖÖÖÖRDAG!!

Puss o kram på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Usch!!

Ibland blir jag så arg så jag låter könslorna för stunden styra...får skylla på att jag är latino och att jag har det i blodet...eller?

Orkar inte me bråk...tycker det tär på en så mycke...men för mig så går det till en gräns och sen så exploderar det som bara den...kan inte hjälpa det...i dom stunderna säger jag vad jag tycker till folk...och lite till...sen får det gå nån dag tills det lägger sig lite...men just själva känslan finns kvar...är fortfarande arg och ledsen...skönt att gå till jobbet då för då får en massa annat att tänka på...ska väl försöka sälja några barnvagnar så kanske det känns lite bättre.

Imorn är det ju Eurovision Song Contest...och det ska ses...den som kommit på att vi ska se det är min sambo...tappade nästan hakan när han sa det...det måste vi bara se tyckte han...så...det blir att vi går till Thomas...hans bror...och där ska vi sitta och titta på det...Daniel kommer nog förbi en snabbis oxå...det ska bli trevligt iaf.

När jag tittar på sånthär...alltså typ...tävlingar, matcher, osv så blir jag helt inne i det...vet inte om nån känner igen känslan...men jag går in för det så....måste hänga me i allt...heja på nån..i detta fall självklart Sverige ;)...och sen så ska jag rösta...och sitta som på nålar hela kvällen för att kanske i slutet bli helt besviken och ledsen...skriker ut min frustration över att det inte gått som jag velat och så vidare...samma gäller hockey tex...om HV71 förlorar en match så är det inte långt ifrån tårarna...egentligen vet jag inte varför...men så är det bara...fast jag gråter till film och allt möjligt...men syrran är dock värre...hon kan gråta till reklam...japp...ni läste rätt...till reklam...jag menar :P

Jaja...nu ska jag dra till jobbet och göra lite nytta idag me...håll tummarna för att jag säljer några vagnar...har lyckas sälja 2stycken denna vecka...och detta är min tredje dag jag jobbar just denna vecka...så det har ju gått bra tycker jag...men behöver bli på lite uppåt humör så idag vill jag sälja...en tårtvagn kanske...hihihi...:D

Ha en lovely day folks...pussokram på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

OCH DET ÄR TACKEN!!!

För alla gånger man funnits där.

TACK SJÄLV!!!

Är bara såååååå besviken...orkar inte detta just nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fler bilder!


Alicia och Amanda...skiljer bara två veckor mellan dom <3


Amanda har fullt upp här <3


Robin och Amadeus spelar Star Wars Lego på PS3 :)


Bror Thomas


Underbara svägerskan Anna och jag <3


Kusin Robin och jag :D


Christer och Thomas framåt småtimmarna...brorsan ser lagom trött ut ;)


Här visar Amadeus en StarWars pose <3


Glad Emilia <3


En jätteglad Emilia...


...och en jättetrött Amanda  på väg hem <3

Det va allers...pussokram <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag!

Då har jag varit och lämnat tjejerna på dagis...och efter det så va jag och bytte bil på Christers jobb...han ska ju ha bilen med stolarna i när han ska hämta tjejerna.

Idag gick det jättebra att lämna dom...Amanda springer alltid iväg för att leka men Emilia hoppa upp i min famn och satt där i minst en kvart innan Gunilla tog henne så jag kunde åka...hon fick hjälpa Gunilla med att plocka fram alla barnvagnar och då tyckte Emilia att ok..då kunde hon tänka sig att släppa mig...hon har blivit så himla mysig...samma på kvällarna innan hon ska sova så MÅSTE hon sitta hos mig en bra stund innan...då brukar jag halvligga på soffan och hon ligger på mig...så myser vi en stund innan jag bär in henne till sin säng.

Idag ska jag iväg till jobbet...därför ska Christer hämta....jag ska jobba 13-18...glassig tid :)...men känns jätteskönt att få lite mer tider...och så jobbar jag alla dagar nästa vecka...så det är inte helt fel :D...vill ju jobba...och jag trivs ju så himla bra där :)

Nu ska jag ladda upp lite fler bilder från helgen...från när vi va hos bror min och hans familj.

Pussokram på er alla och ha en dunder dag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vila i frid älskade farfar <3

Fick aldrig chansen att träffa honom igen...sist jag träffade honom va för 9 år sen...min farfar Pedro.
Vi har aldrig haft nån riktig kontakt och det är kanske det som gör mest ont...för det lilla jag kände honom tyckte jag att han va en fin människa.
Är inte uppväxt med min riktiga pappa, började först träffa honom och resten av hans familj när jag va 15...och farmor och farfar sa då att dom väntat på att jag skulle dyka upp sen dagen jag föddes.

Önskar verkligen att jag hunnit träffa honom en gång till...bara få sitta och prata och kanske hinna ta igen dom åren som vi missade...vet att han varit sjuk en längre tid och att detta kanske va det bästa men det hugger i magen och gör ont i hjärtat ändå...har inte ens en bild på honom så jag kan titta på.

Han gick bort i söndags och jag fick ett mejl igår av min kusin som jag inte läste förän idag.

Nu behöver jag en stund för mig själv.

VILA I FRID ÄLSKADE FARFAR <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Egna bilder...gör mitt bästa som fotograf...hihihi :D


I bilen på väg ner...Dimi ligger mellan Amanda och Emilia <3


Chrille kusin kollar på Aladin :)


Fotografen och dottern Linn tävlar här :)


Underbara mamma <3


Amanda <3


China, mamma, jag och Suzanne...mamma med sina tre döttrar <3


Suzanne hjälper Amanda att cykla vilket är sååååå kul :)


Linn och Emilia uppe i trädet <3


Dimi trivdes verkligen där ute...tyckte det va skönt när det blåste på honom <3

Lägger in bilder från Jönköping lite senare :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fotografen Thomas Alvretens bilder :)


Amanda <3


Emilia uppe i träkojan <3


Dimi sötnos <3


Kärleken och jag <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Då va man 30!!

Varför känner man såhär??...Precis såhär har jag kännt dom 3 senaste åren varje gång jag fyllt...tyckte inte jag märkte av att denna känsla höll på att komma i år me men idag är den här :(...tycker inte alls det är roligt att fylla...känns bara som livet springer iväg och jag inte hunnit me allt man ska hinna me när man är 30...eller jag har ju hunnit göra en massa men det finns ju saker man inte gjort...fast man kanske inte ska fokusera på det utan på allt man har hunnit me...jaja...denna dag är väl över den me snart.

I helgen va vi nere hos mamma...det va himla mysigt och trevligt...vi åkte på fredagen som planerat...hämtade Amanda på dagis och fixade sprutan hon skulle få och sen plockade vi med Emilia efter det...sen va vi på väg :D
Sprutan gick bra...hon växer bra och allting annat värkade va bra oxå...denna spruta är inte som dom andra förklarade hon...denna får man inte feber av direkt efter...utan det tar 10 dagar...och det är verkligen 10 dagar sa hon...då får hon jättehög feber och mår allmänt dåligt...hon skulle få upp till 40graders feber sa hon...inte roligt alls för lillskruttan men hon slapp va dålig iaf när vi var iväg....blir ju alltid lite extra jobbigt ju.
Vi va framme vid 20-tiden...resan gick bra...Amanda somna inte en enda gång utan va vaken och glad heeeela vägen...det tar ju ändå 4 timmar typ....Emilia hon sov några omgångar men va pigg när vi kom fram hon me...när vi kom fram va det kusin Robin som tog emot oss...mamma hade inte kommit hem än då hennes bil gick sönder så hon fick låna den ena brorsans bil....så lite sen va hon...men efter en stund så kom hon iaf och med sig hade hon China (lillasyster) och Christian kusin...vi åt...la barnen och sen så satt vi uppe till väldigt sent och spelade frågesport...det va verkligen himla trevligt.
Dagen efter så skulle alla komma...regnet bara öste ner och vi kunde snabbt konstatera att grilla va ju ingen idé...så vi fick va inne...det blir ju lite trångt med alla...men alla kom inte...min bror Jonas barn blev sjuka...så dom kunde tyvär inte komma och brorsan Thomas bestämmde vi att vi skulle träffa på kvällen...Syrran Suzanne och hennes man och barn kom...vi käkade tacos och hade det himla trevligt...barnen lekte ute när det slutat regna...jo...när vi va och hämta tjejerna på dagis så hände det som inte fick hända...vi glömde deras kläder, snuttar, nallar och allt...fatta att man blir sur på sig själv...men men...man kan ju inte hänga läpp för det utan vi löste det på bästa möjliga sett....som tur va så hade jag packat dom fodrade galonisarna i en annan väska...så nåt hade vi iaf...iaf...så leket dom i kojan i trädet och sprang runt med  leksakerna som fanns ute...syrrans man Thomas är fotograf så han va framme med kameran...kommer lägga upp dom bilderna som syrran skickat till mig...på eftermiddan så åkte vi till Jönköping och för att sova över hos bror och familj...äta lite gott och tjöta lite....det va jättetrevligt...det blev lite öl och vin och sitta uppe till väldigt sent och bara prata om allt och inget....men...vi åt ju oxå....äkta Jönköpings pizza från Evergreen...sååååå smaskigt...såååå gott med riktig pizza nångång ibland :9
Dagen efter så jobbade Anna :( på förmiddagen...vi andra va hemma och ungarna hade fullt upp med att leka...dom tyckte verkligen det va kul...Alicia är ju lika gammal som Amanda...Amanda är bara 2 veckor äldre så dom lekte och sen så lekte Emilia med Amadeus och Alexandra...Emilia lekte starwars med Amadeus...så söta dom små...dom lekte och lekte och blev aldrig trötta...Emilia tyckte det va sååååå kul så vi har redan pratat om nästa gång vi ska dit...Emilia längtar :)

Ja...det va det som hände denna helg...nu ska jag lägga in lite bilder.

Pussokram på er alla och ha en underbar dag <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredaaaaaaag!!

Nu så...nu bär det iväg...har såååå mycke att göra innan vi ska åka så därför kommer jag bara skriva en snabbis här.

Föräldrarmötet gick bra igår...barnen gör ju en massa braiga saker på dagis och det händer mycke...det va kul att få sitta där och få höra vad dom gör och hur dom löser saker och ting...men andra ord...det gick bra :)

Nu ska det packas....igår kväll satt jag och skrev listor...en lista för Christer en för mig n för Emilia en för Amanda och en för Dimi...man måste ju komma ihåg allt...det är ju en liten bit hem så man kan ju inte bara sticka hem och hämta....i värsta fall så får man väl köpa då...men jag tror jag fått me allt på listorna.
Nu ska jag ut med Dimi sen ska jag hämta tvätt på vägen tillbaka...Dimi ska badas...han ser inte så rolig ut dom här dagarna då det har regnat och skit...nu ska han bli ren :D

Ska se om jag bloggar nåt från mamma...hon har ju dator och så så det är ju inte helt omöjligt...det ska tas en hel del bilder men det fixar jag inte förän vi kommit hem.

Ni får ha en underbar helg alla för det ska vi ha :D

Puss o kram på er folks <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Doktorn!

Ska till doktorn idag...ringde igår och fick komma in på en gång så en läkare kollade på mina fingrar....han hade ingen aning om vad det kunde va så jag fick en remiss till en hudläkare idag...men han tyckte inte det såg så bra ut och tyckte att jag skulle kommit in tidigare...men men...jag ringde ju iaf :P...så jag ska dit iaf kl13.40 så får vi se vad dom säger.

Har varit iväg till svärmor med tvätt...jag vet...hon är så snäll som ställer upp...vi har ju ingen tvättmaskin i den nya lägenheten och vi får nog inte det förän augusti...ja...vi har tvättrum men ville bara ha två maskiner körda till helgen...så vi kan ha med oss kläder ner...tack svärmor :)

Det är inte så värst mycke kvar att göra med lägenheten...nästan alla lådor är uppackade och det mesta är på sin plats...fixade nästan färdigt tjejernas rum igår och en hel del i vardagsrummet...men va tvungen att springa iväg då dom ville på vårdcentralen att jag skulle komma in med en gång när dom ringde...va lite kul...för jag vet inte hur många som kom in och kolla på fingrarna....men det va ingen som visste riktigt vad det kunde va.

Vi kunde inte gå till reproduktionskliniken den tid vi hade igår men vi fick en ny tid på tisdag...om vi inte tar den så fanns det ingen annan tid förän till hösten...så...ja...vi ska nog ta den tiden...min mens har ju inte kommit nu på flera månader och det är ju detta som gör att jag inte ägglossar så ofta...men det är bara att hålla tummarna för att det ska gå bra nu.

Det är redan maj och det känns som att tiden bara springer iväg...sommarn är snart här och min älskade lilla plutta till lillasyster att bestämt sig för att flytta till Bolivia ett tag...känns så himla tråkigt...fast jag flyttat upp hit så är man ändå i samma land...får åka och hälsa på henne där ist.

Min lillebror Joakim...lille och lille...han är 27...han bor i Bolivia...han råkade ut för en grej häromdan...han gick  på en trottoar mot sin bil eller nåt...men iaf...en bil kör förbi honom och stannar lite längre fram...han ser en kille som kliver ut och ställer sig och typ "väntar" på honom...han känner att allt inte står rätt till så han går över till andra sidan...han ser att denna kille då går över oxå...killen kommer fram och drar fram en pistol, han ber brorsan vända sig om och ge honom allt han har...han säger att om han tittar på honom så skjuter han honom på plats...Joakim ger honom allt han har...och killen säger att inte vända sig om förän dom har försvunnit för annars kommer dom skjuta honom...brorsan kände sig nog lite skakis efter detta och med all rätt...man går inte säker var man än är i världen känns det som...detta hände btw kl 15.30...det behövde inte va kvällen liksom....usch som jag saknar brorsan nu :(...lägger ion en fin bild på honom och hans fästmö.


Joakim och Claudia <3

Nu ska jag fortsätta här hemma.

Pussokram på er alla och en BAMSEKRAM till Madde :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag :)

Tiden går fort tycker jag...ska ju snart ner till mamma...hoppas inte tiden går lika fort när man är där :P

Idag har Dimi och jag varit ut en bra runda på en snabbpromenad...det va riktigt skönt :)...Ringde till farbror doktor oxå och dom ska ringa tillbaka kl 15:20...hatar att sitta och vänta...men vi får se...först ska man ju berätta allt sen så ska man väl komma in för att dom ska kolla och då får man väl svar på vad det kan va...det är bara hoppas på att man bar behöver nån salva eller nåt...tycker verkligen inte om att gå till doktorn...tycker liksom det är ingenting egentligen men det tycker inte alla andra...men men...nu har jag ringt iaf.

Igår gjorde jag färdigt sovrummet och vår garderob...det stod så mycke grejer där inne så man kunde knappt komma in....men nu så...allt upphängt och resten på hyllorna...det kan ju liksom inte bli bättre.
Idag ska jag nog ta tag i tjejernas rum...dom är ju typ färdiga men ska fixa lite småsaker...sen så tar jag vardagsrummet me tror jag...det står några kartinger där :P

Först ska jag nog lägga mig i sängen och mysa lite med Dimi...han ligger där och sover nu...men jag tror han behöver lite sällskap...hihihi...måste ringa till tjejen som hade Dimi innan och säga att vi kommer behålla honom...han passar in alldeles perfekt i våran familj :)

Nu ska jag mysa lite så jagkan komma igång med plockningen snart.

Pussokram på er alla <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Duktig :D

Japp...varit så duktig så jag varit ute och gått en bra runda...en timme tog det i snabb takt :)....nöjd är jag och Dimi han bara sover nu hahaha.

Ja...Christer kom inte hem inatt utan han gick på sitt vanliga pass imorse är han va färdig med jour passet inatt...do vart inte färdiga förän 6 imrse och han börjar 7 så det va liksom ingen idé att åka hem emellan....ikväll ska han få sova tidigt älsklingen...han har ju varit uppe sen igår kl 5...lite trött va han nu tyckte han när jag pratade med honom....men så duktig han är...men han få inte ta mer natt pass på några dagariaf..tycker inte jag iaf men han kan va envis...han måste vila lite.

Har fått lite problem med mina fingrar...fattar inte riktigt vad det är...det började med blåsor under huden som gjorde att huden runt fingrarna bara lossnade efter ett tag...efter det så blev min ena nagel typ lila och efter några dagar så började den nageln lossna...nu är den nästan helt borta men det gör nåt så fruktansvärt ont...plus att det inte riktiggt ser ut som det ska...saken är den...att nu har det börjat på ett annat finger på den andra handen...och det gör ju såååååååå ont...kan knappt knäppa byxorna utan att skrika till...och det gör så ont när jag får vatten på dom....jaja...skulle iaf ringa nu till doktorn efter att alla sagt till mig att jag nu måste ringa....äntligen tar jag tag i det och då är det så lång kö så jag får lov att återkomma....hatar sånt...när jag äntligen ringer då kommer jag inte fram...tycker ju verkligen inte om att ringa farbror doktor...vill helst slippa såna besök.

På torsdag ska vi på föräldrar möte Christer och jag...få se vad dom säger på dagis...kanske nåt roligt :)...blir lite svårt för Johanna att gå eftersom hon har tjejerna så då tar vi det.

På fredag så ska Amanda få spruta...kom överens med Johanna att jag tar det eftersom jag ändå ska hämta dom på dagis då...ska ju till Jönnet efter det ju....lyckligast i världen är jag för det :D

Nähä...nu ska det plockas här....ha det gött folks.

Pussokram <3

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Kvällen :)

Ska bara uppdatera lite.


Christer kom inte hem förän 22 timmar efter att han åkt iväg...det blev ett långt pass...på söndagen så jobbade jag och han fick sova stora delar av dagen....men måste upp för att kunna sova på natten till idag...idag så jobbade han över nästan 2 timmar...han kom hem vi mös lite och efter mat, dusch och göra det som ska göras med lägenhet och papper så la vi oss för ungefär en halvtimme sen...då ringer hans telefon och nu är han redan iväg igen...min lill aplutt...bara han inte jobbar ihjäl sig...han är så duktig :D


Idag har jag varit ledig så det blev frulle med Sara...hon kom förbi och efetr frulle så blev det film...The Curious Case Of Benjamin Button med Brad Pitt...fyyyyyy sjutton va den va bra...och lång...så Sara hann inte se den färdig...för hon skulle jobba...så vi drog iväg snabbt mot hennes lägenhet...hon gick till sig och jag gick vidare till hyresvärdens kontor då jag fortfarande inte fått inbetalnings avi för hyran...men nu fick jag den så betald är den nu....sköööönt....det blev beställning av nya persiener, tvättmaskin och spisfläkt...kom på nu att jag glömde säga att det skulle va svart/vita persiener....skiiiit oxå....måste komma ihåg att ringa imorn :P


Imorn blir det plockning på hög nivå....från att jag går upp tills jag inte orkar mer ska jag plocka upp så mycke som möjligt....vi har bestämt att det ska va färdigt tills på fredag så när vi åker behöver vi inte tänka på hur det kommer att se ut när vi kommer hem....usch....önskade verkligen att jag/vi kunde stanna en vecka iaf där nere...man hinner ju inte träffa alla som man vill träffa på bara en helg.


Nä...nu ska jag titta på tv lita innan jag somnar.

Pussokram på er alla <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Aaaaaaaaaaah!!!!!!!

Fyller ju 30 om typ en vecka....shiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!

Ja...folk som känner mig väl vet att jag har haft värsta kriserna vid varje födelsedag från att jag fyllde 27...typ vägrat gå upp ur sängen och legat och grinat hela dagarna....hahaha...tur att man kan skratta åt det efteråt...men nu närmar sig nästa födelsedag...och så är det 30!!!

Har verkligen funderat länge på om man ska ta sig hem till Jönköping och fixa stor fest och hela köret...jag menar...det är ju ändå 30....då ska man typ ha den stora röjarfesten...men på riktigt så känner jag inte för det ett dugg...vill bara hem och träffa la familia typ så vi har mer eller mindre bestämt nu att det blir att åka neråt på fredag efter att vi hämtat tjejerna...vi ska till mamma som har sitt hus ute på landet utanför Skövde...dit får folket komma på lördag så kör vi grillgrill med en massa trevligt folk...kan ju inte bli bättre...bara av att sitta och skriva det så kommer tårarna....saknar min familj sååååå mycke...vi får se om jag bjuder in lite fler folk oxå...man vill ju träffa så många som möjligt när man ändå är neråt...men vi är 21 stycken bara familjen så vi får se.......LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR :D

Igår hade vi värsta mysiga eftermiddag/kväll...vi va bjudna till Therese och Eric...det blev grillning och en maaaaaaaaaaaaaaassa tjöt...vi ingen kom i säng förän 5:30 i morse...jag visste att jag skulle upp och jobba men det gjorde ingenting för vi hade såååååå himla trevligt....så tack för det :D
Christer däremot hade ingen anning om att det skulle bli jobb...jouren ringde kl 9 imorse och efter en halvtimme så va han på plats...han har inte kommit tillbaka än...han ringde innan och sa att det blir en lång kväll/natt...få se när han kommer hem...jag ska nog snart ta en sista promenad med Dimi och sen så blir det sängen för våran del...jobbar imorn me så vill va lite pigg så vi orkar mysa efter att han hämtat mig från jobbet imorn...min plan är nämligen att jag ska gå till jobbet...känns dock lite konstigt då jag är van att gå med barnvagn eller så springer jag när jag inte har barnen med mig...men vill inte springa till jobbet...komma dit helt svettig :P

Nu blir det promenad med gullungen och sen sängen.

Hoppas ni haft en fin Lördag och får än kanske ännu bättre söndag...längtar bara till nästa helg nu....och så längtar jag efetr älsklingen oxå...inte van att det är tomt på hans sida :(

Pussokram

Ps:  ÄLSKAR DIG MIN LILLA CHINITA...DU ÄR FINAST I HELA UNIVERSUM....PUSSPUSSPUSS <3

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()