Gott Nytt År!!!!!!!!

Sitter hemma hos Mange och väntar på grabbarna som är iväg och lämnar Hampus och som ska inhandla lite till middagen.

Ikväll blir det efter lite dålig planering att vi kommer va här hemma hos Mange och umgås bara och ha det himla trevligt som vi brukar...till nästa år får det bli lite bättre planering ;)

Önskar er alla ett underbart Gott Nytt År...nu håller vi alla tummarna för att 2010 ska bli ett år fyllt med braiga överraskningar och lyckliga stunder tillsammans med dom vi älskar.

Nu ska jag gå och börja med maten :)

Ha en bästans kväll nu för det ska vi ha :D





Hade ingen bild på oss tre tillsammans så det får bli såhär :)

Puss o kram o massa kärlek till er alla <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Begravning

Idag ska jag på min kusindotters begravning...hon blev bara 9 år lilla Micaela...lilla söta unge.

Det kommer bli många tårar som kommer rinna ner för kinderna idag...orkar inte skriva mer...länkar till artikeln så ni kan läsa.

Micaela Byrén

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Goooood Juuuuul!

Fam Hellgren/Byrén

Massa kärlek till alla <3

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Ojojoj...

Tiden bara springer iväg och jag får skäll för att jag inte uppdaterar bloggen här...så nu tänkte jag bara skriva en lite sammanfattning av dom senaste veckorna.

Först så har vi firat svärfar som fyllt 60 år...vi alla ute och käkade på mysig restaurang och hade himla trevligt...skrattade så mycke den kvällen så jag hade bra träningsvärk dagarna efter....men himla stooooooor tack till alla för en dundertrevlig kväll :D...när det va dags att åka hem så åkte Chrille, Micke (Chrilles ena bror) och jag till Mange....där satt vi och kollade på film och hade det trevligt fram till småtimmarna :)

Det har blivit en hel del jobba för oss båda här hemma så vi har inte liksom hunnit göra så mycke...vi har umgåtts en hel del med Mange och Hampus...tror att Amanda har en liten crush on Hampus...hon hade pratat idag om honom hos farmor och farfar fast hon inte träffat honom på flera dagar...sen när dom är här så håller dom hand osv....sååååå himla söta.

Amanda pratar massor...och favvo ordet just nu är bajskorv...Emilia tar lite illa vid sig när Amanda säger bajskorv till henne men vi försöker föklara att hon inte förstår vad det betyder och då blir det bra...så stora dom är tjejerna.


Morgonmys på soffan <3


Sötaste tjejerna <3

Denna vecka är Christer och Mange lediga så dom har varit inne i stan och julhandlat...idag kom dom till jobbet med tjejerna och vi stack iväg alla på lunch tillsammans....himla mysigt tyckte jag...såna småstunder som kan göra en hel dag :)

Nu är Chrille och Mange iväg...Christer har jour och Mange har följt med honom som sällskap...jag har lagat go mat till dom och så har jag plockat lite här...sen så har jag bäddat ner tjejerna och nu så väntar jag på grabbarna så vi kan äta lasagnette...mmm.

Nej...nu får det va...ska slappa på soffan tills dom kommer och sen så väntar ännu en arbetsdag imorn innan julafton :D

Ha det bästans folks och vi familjen här önskar er alla en riktigt underbar jul fylld av kärlek och glädje.

Puss Kram och en massa Kärlek till er ALLA <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första pepparkakshuset!!

Nu är den färdig...och så fint det blev :)


Bus i Amanda's ögon :D


Emilia är jätteduktig <3


Stolt Emilia <3

Igår hade vi oxå bakdag...vi hade farmor, farfar, farbror Micke och kusin Casper på fika...efter det kom kompisen Hampus med pappa Magnus och lekte en stund.


Hampus och Amanda läser men det är någon ute i vardagsrummet som pratar med dom.


En superglad Emilia med fläskläpp som hon fått av lillasyster Amanda <3

Det blir bara detta idag...nu ska det göras knäck.

Puss och kärlek till alla <3


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Julen är snart här...

Den närmar sig med storm steg...jobbar och jobbar och sen när jag är ledig så går tiden åt till att umgås med familjen...och i den rollen vet ju alla som känner mig att jag trivs bra :)

Har varit lite tunga veckor här hemma....som ni dom flesta vet så har jag ju väldigt svårt för att bli gravid och när jag väl blivit det så har jag inte mått nåt vidare och denna gången va det så me...blev gravid och lyckan va total...vi kunde verkligen inte önskat oss något annat...men denna gången gick det inte vägen heller...vårt lilla hjärta lämnade oss denna gången me...vi vet inte riktigt varför...vet inte om jag riktigt vill ta reda på det eller om jag ska nöja mig med att tänka att det va meningen...att bebben inte mådde bra och det va bäst såhär....ont gör det...det gör liksom inte mindre ont nån gång...det är ju en del av en som försvinner.
Varför jag skriver om det på bloggen är för att det är därför jag har denna blogg...för att skriva av mig...ventilera...alla gör vi det på olika sätt och detta är mitt sätt.


Hugo Hellgren Byrén, 28/10-08 lämnade du oss men i våra hjärtan finns du alltid kvar, nu har din lillebror/lillasyster oxå lämnat oss för att vara med dig...ses i himlen mina bebisar <3





Veckorna går och vi har haft det underbart med tjejerna och varandra...det va nog ingen som trodde att vi skulle fira jul ihop igen...men så blev det och då blev julen genast mysig igen.

Igår vart jag med bästaste Therese och käkade tapas på ett ställe i stan som heter Plock...himla mysigt och gott va det...lite sämre service än Tilltugg...lite modernare känsla på Plock och mer vardagsrum känsla på Tilltugg...bra ställen båda.
Vi behövde lite egen tid...bara sitta och prata om allt och inget...och så flyttar hon snart...blir såååå ledsen...kommer sakna dig så himla mycke min underbara vän...pusspuss.

Christer har åkt iväg på jobb och kommer inte hem förän på fredag...saknar honom redan...tycker verkligen inte om att sova ensam...känns som att det knakar och låter överallt...och så har jag sån förmåga att drömma mardrömmar när jag är ensam...vem ska då hålla om mig och trösta mig mitt i natten när jag vaknar ledsen och rädd!?

Nu ska Dimi och jag lägga oss och kolla på en bra film...tänkte först kolla på Saw den sista...men kanske ingen vidare bra idé...då kommer jag verkligen inte sova alls.

Nej...nu film och sen sova för att va utvilad till en ny arbetsdag...så glad jag är att jag har jobbet...trivs så himla bra...och så är det så himla skönt att jobba :)

Puss o kram på er alla och sov så gott folks.

LOVE <3

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()