Ja...

Lite dålig uppdatering...det ju så att jag jobbat en hel del och efter jobbet har jag inte haft orkan att sätta mig och skriva.

Denna vecka har vi haft tjejerna och vi lämnar dom imorn...lite tråkigt :(...men en vecka går faktiskt himla fort...speciellt om man har mycke att göra och vi jobbar för fullt här vi båda.

Lite har vi hunnit me på sistone :)

Först så va jag med dagiset in till stan och kollade på dinosaurier...det va jättekul att åka med så många barn...lite att hålla koll på typ...lägger in lite bilder på det.


En superglad Emilia på bussen <3


Emilias bästis Fanny :)


Repet som håller ihop gänget genom stan :)


Här går vi genom "skogen" :)


Bästisarna brevid varandra <3

På våran barnlediga helg så va vi ute med Mange, Mari, Micke och Lina...en kompis till Mari och Manges bror...ute träffade vi oxå Johanna, Johanna(inte råkat skriva två gånger....båda heter Johanna) och Zandra med kompis...det va himla trevlig utekväll...jag och Micke vann buggtävling...hade dock ingen aning om att vi tävlade...men vi fick varsin gratis drink och det tackar man ju inte nej till...hihi.


<3



Chrille och Micke...hmm ;P


En glad Mange :)


Snygge Mange va riktigt på g i taxin...hahaha


Söta paret som snart ska bli tvåbarnsföräldrar :)


Johanna, Johanna och jag :)


Här vinner Micke och jag buggtävlingen...hahaha :D


Mari...alltid lika glad när hon ser Christer...hehe ;P

På söndagen så tog vi oss ner till Skövde för att hämta upp våran älskade lillskit...som vi saknat honom...och han oss oxå verkade det som...och så hade han gått upp i vikt....men det är ju tecken på att han haft det bra....tusen tack till mina fina kusiner Robin och Christian :)

Under veckan blev det en hel del jobb för att sen hämta gullpluttarna på fredagen...mysigt värre :)
På lördagen hade vi Therese och hennes kille Eoin....vi åt gott och spelade poker hela kvällen.....hiiiiiimla kul va det...och såklart så vann jag oxå...hihihi...kanske inte kulle göra det om jag spelade på riktigt :P

Söndag var det farsdag och det blev mys på hög nivå...först så åkte vi upp till Gränby Centrum och gick runt där lite innan vi drog till svärfar för fika...där träffade vi på Christers bror Micke med barn och barnens mamma Malena...det va himla trevligt...sen va det bara att slappa hemma.

Denna vecka har bestått av jobb och mera jobb...ledig till helgen men då har ju Chrille jour såklart :S...får hoppas det inte blir så himla mycke bara.

Idag fick jag en såååååååååå tråkig nyhet...min älskade vän Therese flyttar...TILL DANMARK!!!...jag menar...vad gör man där liksom...eller jo...Eoin har fått jobb där så det blir flytt...han flyttar nu första december och Therese åker efter i januari...vem ska jag ha mys tapas kvällar me :(....kommer sakna dig så himla mycket gumman...men vi kommer och hälsar på er...det är en sak som är säkert :)

Nä...nu sover tjejerna och Chrille har varit ute me Dimi så nu blir det duschen.

Puss på er alla goa <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()